XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Přenosné XBMC
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
[attachment=4168]Kapesní Raspberry

Nová krabička na rpishopu http://rpishop.cz/krabicky/1006-designsp...clear.html mě přivedla na myšlenku udělat přenosné kodi s diskem a displejem. Při hledání úplně jiných věci mě na Banggooku vyběhl docela zajímavý displej https://www.banggood.com/Geekwrom-HD-3_5...rehouse=CN který byl v akci za polovinu původní ceny tedy cca 500.- kč. Úvaha o disku byla vcelku jasná, SSD obzvláště když jsou nyní ve výprodeji např 240 Gb na CZC za 1199.- nebo 120 Gb za 719.- Malinu jsem použil RPI 3 která mě zbyla po výměně za RPI 3+ . Redukci USB na SATA disk jsem měl nevyužitou v šuplíku a jeden SSD 120 Gb se tam povaloval také. Jedno odpoledne práce a takhle to dopadlo.
.veselsky Je to zajímavé, určitě palec nahoru za myšlenku a realizaci kompaktního Rpi s displejem a diskem. Nicméně mě nenapadá, k čemu se taková věc dá použít v souvislosti s Kodi? Kdybych chtěl přenosné Kodi, tak ho stačí nainstalovat třeba na mobil s Androidem.
Za mne také [Obrázek: thumbsup.png] Vidím, že tam má 2x systém Linux a ten LE/Kodi. S klávesnicí a myší je to takový cestovní microPC. Prostě zábava a radost, že se zadařilo.
.veselsky -Ještě dotaz, jaké varianty napájení používáš? Také baterku/powerbanku?
Zdroje napájení: původní k RPI3, powerbanka 10000 xiaomi, moje solární powerbanka 
6800 mAh