XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Scraper ČSFD.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Pro ty, co hledali výše zmíněné xml jako já - najdete ho, aspoň v LibreELEC, v /storage/.kodi/addons/metadata.csfd.cz/csfdcz.xml.
(27.12.2019, 22:46)petrwog Napsal(a): [ -> ]Ve verzi 3.13 je chyba. Pokud neexistuje na stránce filmu CSFD odkaz na IMDB, tak se scraper zacyklí.

Výše uvedená úprava řádku 141 v csfdcz.xml problém částečně řeší. Scraper se nezacyklí, ale ani se nedoplní herecké obsazení (protože ho bere z IMDB).

Přesně tento problém mám také. Snad bude brzo oprava  4
BTW proč bere herecké obsazení z IMDB a ne z ČSFD?
Stejný problém. Aktualizace ČSFD se mi sekla na 74% u jednoho filmu.
Místo filmu si to vzalo dokument film o filmu se stejným názvem a v logu jsem měl stovky následujících řádků:
 
Kód:
 
2020-01-22 11:28:24.131 T:3894   ERROR: Run: Unable to parse web site
2020-01-22 11:28:24.499 T:3894   ERROR: CCurlFile::Open failed with code 404 for http://akas.imdb.com/title//:

Řádek 141 jsem neupravoval. Změnil jsem nastavení ČSFD kdy jsem zatrhl volbu "Získat obsazení z themoviedb.org místo imdb.com". Od této změny KODi zase šlape.
(22.1.2020, 13:12)Nailen Napsal(a): [ -> ]*********
Řádek 141 jsem neupravoval. Změnil jsem nastavení ČSFD kdy jsem zatrhl volbu "Získat obsazení z themoviedb.org místo imdb.com". Od této změny KODi zase šlape.

Musíš tam mít, ještě něco jiného nastaveného, protože i se zatrhnutou touto volbou se mi to sekne vždy u filmu "Drsný spasitel" https://www.csfd.cz/film/426245-drsny-spasitel/ a Kodi spadne.
Lze využít tento scraper na seriály? Na CSFD je dost informací k jednotlivým epizodám....
Nelze, je určen pouze na filmy.
Po delší nefukčnosti ČSFD sem přešel k BBaronovi a vypadá to, že funguje perfektně, dokonce mi našel i filmy, které jsem musel u CSFD přetagovat. 

Některé nenašel, ale je jich mnohem méně než u CSFD.
Například nechápu proč tento nenašel: "Odcházení (2011).mkv"

Takže BBaron doporučuji ;)
...porad to neni nejak vyresene ? 
myslim tim primo scraper CSFD.
novou verzi ani opravu jsem zatim nenasel a 3.11 nefunguje.
pouzivam zaim jine , ale nekdy mi vic vyhovovalo csfd.
@shark
Kontaktoval jsem všechny možná místa i toho co spravuje tento doplněk. Ale bez úspěchu. Přešel jsem na TMDB z nastavením na CZ.
CSFD Scrapper mi sloužil relativně dobře po dlouhý čas, ale teď mi při vyhledávání způsoboval úplné vytuhnutí boxu, jak na Androidu, tak i v OPENELEC, android KODI jsem při této příležitosti nahodil celé načisto znovu a na OPENELEC jsem upřímně rád, že se mi tento doplněk povedlo odstranit bez následků a nutnosti přeinstalace OS.
Dnes už ani není doplněk součástí repozitáře XBMC-KODI.CZ.
mě nabídne aktualizaci na 3.14 a to skončí na zavislosti a dokola
fungovalo to faj bohužel najdu nahradu protože se to poondí když to nejmín třeba
Stejnej problem - totalni zasek a pad systemu, kdybyste nekdo prisel na reseni, uvitam... nechce se mi prechazet na nic jinyho.
Měl jsem stejný problém, jako v předchozím příspěvku.

Rozbalil jsem obsah souboru metadata.csfd.cz-master.zip (verze 3.14 scraperu, staženo z github) a přepsal obsah adresáře .../addons/metadata.csfd.cz. Tím se podařilo obejít nedokončení aktualizace s chybovým hlášením ohledně závislostí při aktualizaci doplňku v Kodi.

Není to zřejmě korektní řešení, ale po zběžné kontrole vyhledávání to vypadá, že CSFD Scrapper nějak funguje - zda úplně správně ohledně vazby na IMDB Scraper jsem neověřil. Snad to ostatním pomůže.
Zkoušel jsem MOVIE SCRAPER BBARON, ale hned jsem ho zase vyhodil, mám nasdílenou složku FILMY a v této složce je každý film ve své složce která je pojmenována českým názvem filmu a samotný film rovněž. Když jsem doplněk nastavil na CZ s tím, že každý film je uložený ve své složce pojmenované názvem filmu, tak při vyhledávání to ve velké míře našlo hovadiny co neodpovídají skutečnosti, u CSFD se to občas stalo taky, ale v hodně malé míře, tohle byl masakr, s tím bych se nikdy nedomluvil, nevím jestli jsem něco udělal špatně, ale pro mě je tento scraper nepoužitelný jako náhrada.
Podle mě je jen drobná chyba v hlavičce doplňku, kde jsou závislosti - verze 3.1.10 má být u themoviedb a ne u imdb. Stačí stáhnout verzi z github a v souboru addon.xml změnit 5. a 6. řádek na:
Kód:
      <import addon="metadata.common.themoviedb.org" version="3.1.10"/>
      <import addon="metadata.common.imdb.com" version="3.1.5"/>
cayda90: Potvrzuji funguje!
Díky!

Edit: mezitím vyšla opravená verze 3.15
Zdravim, mam problem s rucni aktualizaci informace o filmu. Na android boxu mam v kodi 18 nastavene 2 profily. U hlavniho profilu je moznost menit a rucne upravovat (aktualizovat) informace o filmu/serialu. Ale na druhem profilu tato moznost chybi. Neni vubec tlacitko pro rucni upravu nazvu dilmu/serialu. Muzu poprosit nekoho jestli dokaze poradit? Diky

Edit: Vyreseno. Nevim jestli to byl duvod, ale po zatuhnuti Kodi pri vypinani a naslednem ukonceni natvrdo ve spravci aplikaci (vynutit ukonceni) je to uz ok. Info o filmu jde rucne editovat na obou profilech ??‍♂️
...ach jo...jakkoliv patri autorovi (nebo tomu kdo to oprtavil) CSFD scraperu dik za to ze opravil chybu se zasekavanim, tak ted to zase proti predchozim verzim blbe (vyrazne hur) vyhledava.
i kdyz mam zaskrtano lecos , tak fanartu i obalu najde vyrazne min nez minule. 
pravda je, ze kdyz pouziju jiny scraper tak je to proste neni jako CSFD...chtelo by to nejak spojit aby to vyhledavalo ve vsech povolenejch ;-)
shark mně funguje "relativně" dobře, podívej se na mé předchozí posty jak mám pojmenové a seřazené filmy. Osobně jsem měl problém když jsem měl nastaveno aby stahoval české postery a fanarty, to způsobovalo i pády celého kodi při vyhledávání, nastav si v položce Filmová média následující:
Stahovat plakát z ČSFD - ANO
Stahovat plakát z imdb.com - ANO
Stahovat plakát z themoviedb.org - ANO
-Preferovaný jazyk plakátu - en (toto je důležité, nedávej cs)
Povolit fanart z themoviedb.org - ANO
-Preferovaný jazyk fanartu - en (toto je důležité, nedávej cs)
Nechystá se někdo z povolaných na aktualizaci pro Matrix prosím?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34