XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Buffering u streamů
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Kdo má prolémy s dočítáním streamu, což je velice obtěžující, doporučuji následující:

1)nainstalovat Easy Kodi Advanced Settings - návod tady: TEKTO
2)potom v nastavení Network zadat tyto hodnoty:

cache member buffer size … 209715200
buffer mode … 2
read buffer factor … 4.0
curlclienttimeout ....10
curlowspeedtime.... 20

3)poté třikrát zpět - Write XML file
4)restart KODI
Od té doby mi každý stream jede jako víno...
Vyskúšam
Na stremy to jede opravdu super cca 150M se natahne do pameti takze drobne vypadky site nehrozi, jen jsem predtim pouzival jine nastaveni odtud a to mi bafrovalo tak 26M ,ale i filmy s hdd takze se mi zdali plynulejsi pri prehravani .Musim si pohrat s tim, ktera polozka nastaveni to delala.
Dik
Jinak tady na WIKI jsou popsána různá nastavení a pojmy :

http://kodi.wiki/view/Advancedsettings.xml
Na záseky/výpadky IPTV mi ale návod od chillant23 nepomohol...tam je nejaká rada? IPTV/EPG mám teraz z xbmc-kodi.cz domény.
jojovrtak : ahoj, u streamů IPTV to záleží na zdroji streamů a ty jsou kvalitou všelijaké - prostě daň za linky "zdarma"
Mne to na IPTV tiež nepomohlo
Děkuji chillant23 ,  po nastavení z defaultu mi to funguje znatelně lépe...bez restartů , ale UHD je sekačka jako blázen....holt wifi je u MK808B PRO totální katastrofa. Některé HD fungují , některé zahlcují obě jádra na 100% a kodi cpu jede přes 100% 8
inak chalani, ja som skusal aj menit rozne advanced setting a moc to teda nepomohlo. Ale ked pustim iptv priamo z androidu pomocou aplikacie IPTV a prehravaca MX player tak niektore programy co pod kodi sekali tu nesekaju.. Cize jednoznacne je nieco zle v nastaveniach.. Pisem o SD programoch ktore sekaju.. HD neriesim, nemam na to linku :)
Stačí nastaviť minimal bufersize v nastaveniach pre PVR. Vyskúšané na troch kanáloch ktoré sa neskutočne sekali a zatiaľ sa to zdá OK. Skúšal som najprv na 15 neviem že čoho to je hodnota či percentá alebo veľkosť dát a zlepšilo sa to trochu tak potom som dal 80 a je pokoj ani Discovery Wild HD CZ sa neseká. Mám ale 150Mb linku neviem či to je vhodné aj na pomalé pripojenia.
undertaker, ja ti nejak to minimal buffersize neviem najst..To robis v advanced settings?
tak že sú to percentá koľko sa má bufer napliť skor ako sa spusti stream. Nastavuje sa to cez Easy Advanced Settings v sekcii Edit Settings Audio/Video playback settings podmenu PVR tretia položka z vrchu vola sa to minvideocachelevel
Mám dotaz,co urćuje kolik jader pojede. Když dám stream z CZ jedou mi dvě jádra....pokud dám stream ze Švýcar spustí se mi čtyři jádra. Nevíte někdo proč se to děje ???
Plachta - UHD na wifi ? hmm, to neprotlacis v poradku nikdy , snad pevna sit, Gb LAN a pripojeni kabelem primo do routru , ale co vice by jsi chtel za 30 USD :-))
A proc by to neprotlacil? Vzdyt snad zalezi taky na bitrate, ne? Nelze prece takhle generalizovat a pausalizovat.
no to jiste, ale bavime se o uhd ,odsud muzes zkouset http://jell.yfish.us/ kolik protlacis u wifi, ja skoncil na 40 MBps
záleží hodně na paketech...wifi může mít s většími pakety (což je třeba stream) dost problém..kabel je kabel prostě
Tak se v tom hrabu týden a nic.Mam tedy pouze 4GB ram,ale jakmile chci spustit ze STREAM CINEMA CZ a SK kvalitnější video mam smolíka.Mužu si nastavit  "advancedsettings.xml" jak chci.Má někdo představu jak to řešit?Kromě výměny PC nebo mezičlánku>klávesnice - židle<
A co je to presne za konfiguraci? Jaku OS?
S474N: Win 10, [Obrázek: 5807905759.png]  

dodávam,že to sice rozběhnu a zásek...................
.....................teď mi to docvaklo NEMÁM VIP účet!

Ověřeno,bylo to v mezičlánku.
A díky za zájem [Obrázek: thumbsup.png]
Stran: 1 2 3 4