XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Výběr nového boxu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Já jsem si ho taky koupil, ale ještě někde putuje tak jsem zvědav co to bude. Již jsem jednu takovou krabičku měl X96 mini a nebyl jsem s ní moc spokojený. Obraz se neustále jemně přepal. Byla to verze 1/16GB to mám 4/32GB tak snad to nebude problém. A doufejme že na tohle CPU X2 udělají LE nebo CE
tak je doma,ale zkoušení bude až po štědrým dnu :)
Takže X96 max přehrávání ok.Jen se mě zatím nepodařilo rozchodit všechný český doplňky.Zip jsem stáhnul a rozbalil v pohodě,ale když chci instalovat jednotlivý doplňky,tak mě jde z toho balíku českejch a slovenskejch jen O2,primaplay,sport5,tipsport ehl.Zbytek hlásí,že se nepodařilo naistalovat závislost.Tak absolutně nevím,kde může být chyba.
Ten balík balkan od denise jede a hbo a další kanály jedou v pohodě.Budu testovat dál,ale nenapadá někoho z Vás kde může být chyba v těch CZ?
nektere pluginy opravdu nefunguji , a pokud chces musis se obratit na jednotlive autory treba na git https://github.com/lzoubek/xbmc-doplnky/pulls , vzdy to vsak bude chtit alespon log z kodi
já na to nějak nespěchám.Jen jestli je možné,že je nějakej výpadek.Předpokládám,že kdybych dělal něco špatně,tak nepojedou ani ty ostatní.
Měl jsem stejný problém s Sencor 9004pro. Byli viditelné jen české volné doplňky, zkoušel jsem odinstalovat původní Kodi a nahradit jinými verzemi, nic, pomohlo až nahození coreLec, pod ním šlo Kodi správně. Protože jsem ale potřeboval zachovat rozhraní Android (krabice nebyla pro mne), nainstaloval jsem SPMC a Kodi maká se všemi doplňky z repozitu. Nevím proč, hlavně že to jede.
Tak pomohlo odistalovat a znovu naistalovat Kodi.Jinak celkem spokojenost.Zatím jsem přišel na dvě chybičky.Na streamu z webshare mě v koncertech nehraje ani jeden koncert od Mila Oldfielda(zkuste kdo máte,jestli vám to jede).Je to v nějakým formátu 4:3 a jede mě jen zvuk.Místo obrazu zelený kostičky.Absolutně nechápu co mu vadí.Zkoušel jsem i stáhnout a přehrát ve VLC přehrávači a stejný.Další věc ve VLC při přehrávání z flash a přeskakování po 10s se krabička kousne a pomůže jen tvrdý vypnutí od zdroje.Jinak filmy ze streamu jedou v pohodě.
Nevím, čemu říkáš "stream na webshare", ale mně koncerty Mika Oldfielda ve Stream-Cinema addon hrají všechny v pohodě.
myslím Stream-Cinema.Zkoušel jsem toho mraky a nehrajou tedy obraz jen u těhlech.Nehrajou ani když je stáhnu a chci je přehrát z externího zdroje.Chová se to pořád stejně.Nevím co mu může vadit,nebo co kde nemám třeba zapnutýho.
Oldfield je OK ...

skus vypnúť hw dekodér, ja som také niečo zaznamenal na niekoľkých epizódach v seriáloch.
-U mne Oldfield také OK. Např Tubular Bells II: RPi2/Kodi17.6/Confluence/-/SC/1080/DD/5.1/eng
Takže pomohlo vypnout HW akceleraci.
nějak tu nezaznělo MeCool KIII pro, přitom je to docela dobrá krabička, co má snad všechno ... v celku bez problémů
Tak jsem si přinesl Shield 2019 - ten nový váleček a vše OK až do chvíle, kdy jsem nahodil Stream Cinema a pustil první seriál s českým dabingem. Úplně rozjetý zvuk s obrazem. Synchronizace se po pár sekundách přehrávání úplně rozjede.
Někdo tu tuším psal, že je to kodekem, hlavně u starších seriálů, ale dělá mi to i u úplně nového seriálu Bez vědomí.
Film Avengers Endgame to kupodivu při 4K a DTS zvuku hraje v pořádku, ale u těch seriálů stačí jedna věta a už klapou hubou naprázdno a zvuk přijde až potom... :)
Bude to bohužel asi tím Androidem, ale přiznám se, že u tak vychvalovaného zařízení, jakým je Shield jsem to čekal trochu lépe vychytané při té ceně. Na pitomém čínském noname boxu a Amlogicem 905X a Coreelecem jsem neměl vůbec žádné potíže a to ani na stejných streamech jako jsem zkoušel na tom Shieldu. I na dceřiném tabletu to jede v pohodě a to je přitom taky Android.
S těžkým srdcem asi milého Shielda zabalím a odnesu zpět do prodejny, protože audiostopa s dabingem je pro mé děti zcela zásadní.
Teď mi vlastně dochází, že když přepnu na stopu anglickou, tak sedí...zvláštní. Ale možná jsem neprojel dost reprezentativní vzorek.
Takže přehrávání seriálů v Kodi Noname Čínský box - Nvidia Shield 1:0. Škoda...

Edit: Tak problém vyřešen a nacházel se mezi ovladačem a křeslem. Chybně zvolená obnovovací frekvence v menu Shieldu.  Kodi se s tím pak jen svezlo a výsledek byl rozhozený zvuk a obraz.
Při některých frekvencích už byl sice zvuk OK, ale zase byl takový polotrhaný obraz, jako by lidé chodili a hýbali se tak nějak nepřirozeně. Nejideálněji mi to jede při 4K 50Hz
Zdravím Vás.
Mám H96 PRO Plus a budu darovat rodičům.
Doporučte něco lepšího?
Co třeba H96 Max X3 Amlogic S905X3, polepším si?
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-h96-max-x3-coreelec
Stáčí mi, aby šel nahřát do interní paměti CoreELEC.
Přehrávám si jen filmy přes lan a IPTV.
Děkují.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13