XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: O2TV E2
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
- v Dreamboxu DM 920 v OE2.5 image DMM Stable z 19.11.2018, v Archivu CZSK 1.1.2, v doplňku O2TV 1.0.2 se mi u některých programů rozjíždí zvuk od obrazu, je to u programů O2TV Fotbal a u O2TV Sport, u O2TV Tenis a ČT Sport ale ne, nevíte někdo jestli se dá s tím něco dělat?
- také je zajímavé že u O2TV nemám ve výběru audio stopy pod modrým tlačítkem možnost synchronizace audia, viz obrázek příloha 1, ale u programů nebo při přehrávání videi mám pod modrým tlačítkem možnost synchronizace audia, viz obrázky 2 a 3, nedá se ňák rozšířit modul synchronizace audia i pro O2TV?
Myslíš, že je to dobrý nápad pokládat dotazy týkající se E2 na fóru Kodi? To máme čekat, že až ti přestane prát pračka, že tu budeš taky hledat pomoc?  1
proč by to neměl být dobrý nápad se ptát tady? třeba některé problémy se Stream Cinema v E2 dokáže vyřešit pouze autor tohoto doplňku který je dostupný na těchto stránkách, a to BBaron, tak proč by třeba i u tohoto problému nemohl poradit Yoda, autor doplňku O2TV který mám za to, že je taky dostupný na těchto stránkách?
No, to's  mi to tedy vysvětlil. Trochu mi to připomíná pověstné hodinky/holinky, obojí se natahuje. Proč se nezeptáš na fóru věnovaném E2?
tam jsem se ptal jako prvně, ale bylo mi doporučeno to zkusit tady, tak jsem tak udělal, nechápu o co ti jde, k čemu pak diskuzní fórum je, když do něj nemůžeš třeba dle tebe nic napsat