XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Android TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý večer všem chytrým hlavám.
Chtěl bych poprosit o pomoc.Nejsem úplný Kodi zelenáč, ale nevím si rady.
Kolega z práce měl Kodi naistalované v televizi Philips 50PUT6400/12 se systémem Android TV - poslední verze 
fungovalo bez potíží, ale měl problém s místem a tak odinstaloval data aplikací včetně Kodi.A od té doby se nedaří nainstalovat CZ/SK repozitář.
Už jsem Kodi přes Obchod Play odinstaloval i nainstaloval a nejde tam dostat repozitář.I televizi jsem dal do továrního nastavení.Nainstaloval Kodi zatrhl u doplňků povolení instalace z neznámých zdrojů.
Zvolil instalaci repozitáře ze souboru ZIP na flashce - flashka i soubor ověřený - několikrát instalovaný a shodou okolností dnes i na Nvidia Shield.
Ale v Android Tv to teď nejde - hned vyskočí nápis, že se nepodařilo nainstalovat bez jakékoli chyby.
Dá se pro Android TV verze tuším 7 - (novější pro tuto tv není) sehnat apk Kodi co není v google play obchodě?Nebo jiné smysluplné rady?Děkuji
Měl jsem podobnej problém u Minixe, kdy jsem přecházel z XBMC na SPMC (Kodi v různejch podobách), jak píšeš nešlo nainstalovat doplňky, dokonce ani samotné SPMC bez jakékoliv hlášky o chybě.
Rozdělení paměti Minixe  bylo takové, že mělo v romce vyhrazenou určitou velikost paměťi pro aplikace, ale ještě byla v systému druhá paměť  (sdcard1 16GB)  stejný jako když do telefonu přidáš sdkartu, a tam si milé XBMC odlilo do složky spoustu souborů kterou po sobě po odinstalaci nesmazalo.
Dokud jsem složku na externí paměti nesmazal nemohl jsem nic nainstalovat.
Podle toho co píšeš, to vypadá, že u Philipse bude taky nějaká externí paměť kde si KODI udělalo další složku, proto ti nepomolho resnout  Android do továrního nastavení (složka v systému pořád existuje).

Měl jsem na minixu root, ale můžeš to zkusit i bez rootu.
Zkus nainstalovat app SD Maid, znovu odinstaluj KODI.
Spust SD Maind, zvol hledač mrtvol, všechno co najde smaž.
Pokud SD Maind nezafunguje zkus nainstalovat nějakého souborového správce a prolézt celej systém na 99% tam někde bude složka od kodi (může se jmenovat jinak, bohužel už si nepamatuju) kterou je potřeba smazat.
Pokud se podaří složku smazat, měla by fungovat instalace jak KODI tak i repa.