XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zprovoznění Kodi na TV Sony Bravia
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den, potreboval bych radu jak zprovoznit kodi na tv. Nainstaluji aplikaci z google play. Řídím se dle instrukcí ,,Základní zprovoznění a nastavení Kodi,,  1.Nastavení češtiny mám
2.Přidání repozitare KODI CZ/SK mám ale píše mi to ,, Získání informací o adresáři se nezdařilo, to může být způsobeno nedostupnosti sítě. I přesto ho přidám.
SYSTÉM-> Doplňky -> Instalovat doplněk ze zip archivu. Nemám na tv k dispozici.  A to je vše kam se dostanu.

Děkuji všem ochotnym za radu.
Hm..
Asi nastavit úroveň Expert a povolit instalace z "neznámých" zdrojů......
Nejde, nastavil jsem a píše to furt.
Pokud jde instalovat z USB, raději bych zkusil nějakou verzi přímo od Kodi nebo SPMC, nevím.

Budu hádat, protože to neuvádíš, že máš tedy poslední stable verzi Kodi 17.6 a default skin Estuary. Ten tebou citovaný návod je pro starší verzi s jiným skinem, což může být u nezkušeného uživatele problém, takže ti doporučuji prohledat fórum, nebo rovnou Youtube, kde máš spousty návodů pro aktuální verzi Kodi.
Ono to s vašimi problémy přímo nesouvisí, ale dnešní tweet od je docela zajímavý:

Well done for actively preventing users from installing Kodi on their newer Android TVs. How grown up of you. Even their firmware in the TVs is broken. Guess we will suggest users to just buy something else that does work.
(04.1.2019, 19:14)PetrM Napsal(a): [ -> ]
Budu hádat, protože to neuvádíš, že máš tedy poslední stable verzi Kodi 17.6 a default skin Estuary. Ten tebou citovaný návod je pro starší verzi s jiným skinem, což může být u nezkušeného uživatele problém, takže ti doporučuji prohledat fórum, nebo rovnou Youtube, kde máš spousty návodů pro aktuální verzi Kodi.

Ano přesně tak. Verze 17.6 , hledal jsem ma youtube ale spíš jsou tam návody na pc verze. Ale aby tam byla verze přímo na tv android jsem moc nenašel. A zkusím ještě prohledat a zprovoznit. Díky
- stáhni si .zip soubor ODSUD , dej ho na flešku a zkus nainstalovat z ní. V Estuary si najeď v levém sloupci na položku DOPLŇKY a klikni na ni. V levém horním rohu se ti "tlačítko" na vypnutí změní na ikonu jakési rozbalené krabice a když na něj klikneš, objeví se nabídka na instalaci, mimo jiné ze souboru zip. Pak už si jen vybereš jako zdroj tu flešku a klikneš na příslušný soubor.
Teď si nejsem jistý, jestli se ještě nemusí povolit "instalace z cizích/neznámých" zdrojů.
Promiň, tvůj problem to neřeší. Mám taky Sony Android a docela rychle jsem si koupil Vorke Z6(dnes bych šel pro sichr do VERO 4K+) a mám po všech problémech. První dojem z Kodi v Sony je dobrej ale pokud chceš právě ty pluginy, jinej zvuk než "obyč" Dolby Digital atd. tak u toho strávíš mládí a nic nevykoumáš.
Zkus SPMC, stahnes i pres TV v google play.
https://play.google.com/store/apps/detai...pax.spmc16
(05.1.2019, 19:29)oupee Napsal(a): [ -> ]Promiň, tvůj problem to neřeší. Mám taky Sony Android a docela rychle jsem si koupil Vorke Z6(dnes bych šel pro sichr do VERO 4K+) a mám po všech problémech. První dojem z Kodi v Sony je dobrej ale pokud chceš právě ty pluginy, jinej zvuk než "obyč" Dolby Digital atd. tak u toho strávíš mládí a nic nevykoumáš.

jj, navíc pokud je to starší droidí Braviu, měla málo RAM a single core CPU, pak práce s objemnější databází v Kodi byla fakt utrpení.