XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Prehrávanie filmov z KODI na TV - silný zvuk na TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahojte, ak nechám prehrávať film z KODI, SC na TV , vždy sa automatický nastaví/prestaví hlasitosť TV na úroveň 86 zo 100, reálne potrebujem 15. to znamená, že hneď po zapnutí sledovania bežím stíšiť zvuk na TV. Je možné v KODI nastaviť zvuk tak aby sa to nedialo? Zvuk v TV mám nastavený na interný reproduktor ak prepnem na sounbar LG cez optiku je to rovnako. PC a TV sú pripojené cez kábel, teda prehrávam to cez UPnP. Zvukové nastavenia v KODI mám nastavené defaultne, teda DIRECTSOUND: default, Povoliť preposielanie signálu-ÁNO. Ďakujem.
Zkust pročíst tohle
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-vysok...ooku-na-tv
...jestli tam není odpověď. Poslední #6 příspěvek?

EDIT: V rozhraní Kodi na W7 klávesy F9 a F10 ztišují a zvyšují hlasitost. Aspoň u mne i toho co posílám na "přehrát pomocí..."
Ahoj, diky, ja som vlastne nevedel najsť to ovládanie hlasitosti. Ak mám byť úprimný spomenul som si, že včera večer som niekde o klávesach F9 a F10 čítal, ale do ráno som to zabudol Sad. To bude asi vekom, čo už Sad :). Ale funguje to.
Jak to tak pozoruju, tak jste mnozí zbytečně moc zdraví. Já mám problém opačný, jsem napolo hluchý. Sice si vím rady, ale věřte mi, to je horší.
Nezávidím ti. Ovšem lepší je zvuky postupně zesílit než nechat si prohrábnout účes (nebo pleš) závanem od reproduktorů Big Grin
Ahoj potřebuji poradit s nákupem krabičky chci 4k hdr a dolby atmos.Nevím jestli nvidii nebo dune 4k pro nebo to vyřešit Blu-Ray přehrávač sony jestli tam pujde nainstalovat kodi ale placky kupovat nebudu pouštím to z nas.

A proč to máš v tomto tématu. Na fóru jsem témata přesně pro to CK ty potřebuješ.