XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: CoreELEC - zálohovanie
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím, tak som dnes zálohoval CoreELEC, resetoval ho do továrenských nastavení, a následne som ho išiel obnoviť zo zálohy. Výsledok? Neobnovilo takmer nič...máte s tým niekto skúsenosť?
Příště vyzkoušej doplněk Backup. Funguje bez problémů.

https://kodi.wiki/view/Add-on:Backup
, Dejte si jen pozor, addon Backup zálohuje pouze vlastní Kodi, distra typu *ELEC mají pár parametrů (týkající se systému, samby, cron, mount, atp.) mimo adresáře Kodi. Zálohování *ELEC s tím počítá a do zálohy je ukládá (a ze zálohy obnovuje) také. Pokud ale použijete addon Backup, je třeba po resetu do továrního nastavení tyto parametry zadat znova.
Client kokos ale mal som totálne nastavené GUI, skin AeonNox Silvo, vlastné multiobrázkové pozadia, všetko pekne porobené, zálohoval som to cez CoreElec vstavaný Backup na USB, a teraz sa mi to absolútne nedá obnoviť, obnoví mi jedine addony, ale vzhlad, tj menu a podmenu, pozadia ....nič
Ja som naposledy zalohoval asi 8.95.5 a obnovilo miaj nastavenia skinu použivam tiez aeon nox silvo akurát pozadia
som mal single image a nie multi.Obnovilo aj widgety.
OK
Tak som to nanovo zostavil zálohoval na iné USB, a stal sa zázrak, obnovenie funguje :)
No, tak snad je to v nějakém zip/tar. Pokud byla chyba při zálohování a ty věci se tam neuložily, tak to bude asi opravdu problém. Pokud ale došlo k chybě při obnovení, tak by ta data na USB měla být a možná by je šlo ručně umístit do příslušných adresářů. Jen si musíš dát pozor, ne všechna data, například o menu a podmenu nemusí být nutně v adresářích skinu, ale jsou tam na to další addons, kde je třeba je hledat a kam je třeba je také při obnově nakopírovat.

Poslal jsme to až po čase po napsání a nevšiml si, že se ti to už podařilo. Tak je to bezpředmětné.
, ono problém bol asi v tom, že som to zálohoval na SD kartu cez USB čítačku...nie asi ale určite