XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Funkční krabička na cinemu CZ/SK
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdar, teprve před nedávnem jsem si pořídil krabičku s Androidem kvůli cinema CZ/SK, mám ZIDOO x9s. Všechno jede parádně, šlape jak švýcarsky hodinky. Tchýně viděla co to umí, respektive jsem vzal zidoo k ní domů na zkoušku a hned to chce taky. Zidoo mě stálo bez mála 5000,- (kvůli záruce jsem kupoval z anglie, z Číny by bylo levnější). Projížděl jsem zdejší forum a absolutně nerozumím minimálně půlce věcí o kterých tady píšete.
Mohl by mi někdo napsat co používá a co funguje a je levnější než 5000,- ? Věřím že ty krabičky umí milion věcí, já nechci nic víc než cinemu CZ/SK, tchýně má fullHD telku, připojení 15Mbit/s. Aby to mělo dálkovej ovladač. 
Předem díky moc! A omlouvám se za vlákno který tady je určitě každý týden aspoň jednou.
Vero 4K+
http://rpishop.cz/multimedia/1074-osmc-v...-plus.html
Víc hledat nepotřebuješ
: Tady na fóru v sekci bazar prodává Vero 4K+ za 3000, být tebou tak po tom skočím a máš po problému.
To treba stále zakladať nové témy?

Toto si preštuduj
Než jsem založil nové téma snažil jsem se vyčíst co šlo. Bohužel mám pocit že jste tady všeci brutál/extrém ajťáci a používáte názvy který jsem v životě neslyšel. Proto jsem chtěl jednoduchou odpověď, kup si toto, to mám doma, šlape na tom cinema, tečka. Odpověď jsem dostal, samozřejmě jsem počítal i s tvojí odpovědí, ta je ve všech fórech.
Ten odkaz co jsi mi poslal jsem se snažil aspoň přečíst celej, nedal mi vůbec nic. Nevím co je HDMI-CEC, nevím co je HD Passtrough, nevím co je LibreELEC, nevím co je RPI3 a deinterlacing a tak bych mohl pokračovat celej článek kterej je určitě výbornej, ale ne pro mě.
Přesto díky za tvůj čas ;)
P.S. Kodi panic pod mým jménem je výstižný popis
To Vero 4K plus je už připravené se systémem OSMC/Kodi. HDMI-CEC je pojmenování komunikace mezi TV a "krabičkou", takže lze používat ovladač od TV. Problém může způsobovat připojení dalších "krabiček" na další HDMI do TV (satelit a podobně), které se pak "hádají" o signál do TV (pokud výrobce nedodržuje normu).

Vero má větší možnosti, než lze využít na internetovém připojení 15Mbit/s. Bude potřeba přehrávat FullHD s menším tokem dat, objemem souboru. Nastavení filtrace nějak zvládneš. Na jiné internetové přípojce musí být další účet webshare (myšleno jiné IP adrese https://www.mojeip.cz/).
tak si mal pokracovat v tej teme a nezakladat novu
Máš dvě možnosti, buď to tchýni rozmluvíš, nebo ji koupíš stejnou krabičku jako máš ty.
Každá krabička potřebuje péči a ty ji nezajistíš. Takže ji musíš koupit to stejné, abys měl tucha co ti bude vyprávět do telefonu, co ji to dělá nebo nedělá, když si chce pustím Esmeraldu a ono to "nejede".
Nebo si tu na foru sežeň někoho, kdo ti to celé nachystá a bude udržovat.