XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Čsfd
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Našel jsem doplněk Čsfd na hodnocení filmů. U popisu doplňku je napsáno, že stahuje hodnocení z internetu. Čekal jsem, že při výběru filmů z Cz Sk Stream bude zároveň u filmu ukazovat hodnocení a nic. Funguje to někomu?
Jak je to s ČSFD nevím, ale pokud by jsi chtěl i jiná hodnocení, lze to i takto (pro zajímavost):



Zapotřebí je však pár maličkostí:

- skin → Aeon Nox5: SiLVO
- scraper → Universal Movie Scraper (je součástí oficiálního repa) - umožňuje "vsunutí" hodnocení z níže uvedených do infa o filmu.
- OMDb API  - pro zpřístupnění hodnocení z Rotten Tomatoes a Metacritic ratings (klíč je zdarma do 1000 dotazů denně)
Díky. Tváří se to celkem složitě.
Podle mne si to poněkud pleteš. Musíš odlišit funkci scraperu, který ti do knihovny uloží hodnocení z příslušné databáze od funkce zobrazení tohoto hodnocení. Většina scraperů (řekl bych, že úplně všechny) hodnocení z příslušné databáze stahuje, ne ale všechny skiny ho zobrazují ve všech sestavách.

Také je třeba si uvědomit, že kromě hodnocení, do kterého ukládají scrapery hodnotu z příslušné databáze, má každá každý záznam v knihovně ještě hodnocení uživatelské, které může zadávat uživatel přímo v Kodi. Jak, to opět závisí od použitého skinu. Většinou je ta funkce dostupná v Context menu (klávesa "c"). A opět platí, že ne všechny skiny ho zobrazují ve všech sestavách.

Např. Estuary z Kodi 17 zobrazuje přímo pouze uživatelské hodnocení, hodnocení scrapované z databáze zobrazí pouze v sestavě info (klávesa "i"). U Estuary z Kodi18 si můžeš v nastavení zvolit, které hodnocení bude zobrazovat přímo, zda uživatelské nebo to scrapované z databáze. A např. u modifikovaného Estuary (Estuary Stream-Cinema) si dokonce můžeš vybrat mezi žádným, pouze uživatelský,, pouze scrapovaným z databáze nebo obě současně. Zobrazení hodnocení ale umí i ostatní skiny. Řekl bych, že většina z nich. Estuary z Kodi 17 bylo v tomto směru výjimkou.