XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Mi box 3
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Áno v prostredí Kodi je 1080 a ale 4k film ide v normálne v 4k.
Mne robí na MiBoxe 3 pri niektorych HDR videach zo SC to, ze niektore HDR videa spusti normalne, telka detekuje HDR a prepne rezim obrazu a niektore videa su divne farby. Napriklad najnovsie Zaklinac, tie HDR videa nedetekuje. Ale ked ich stiahnem a pustim priamo v telke, tak ich prehra korektne. Ale niektore HDR videa prehra korektne aj zo SC. Netusim cim to je. Mozno v kombinacii s HEVC kodekom?

Jedno maju tie HDR streamy co mi nejdu korektne spolocne - vsetko je to Netflix obsah. Uvedomil som si to, lebo vzdy ten stream začína zltym logom Netflixu namiesto cerveneho ?.

Niekto nejaky tip ako to fixnut?
Mohu se zeptat zda je uživatelské prostředí Netflixu pod MiBoxu v češtině?
Otava5:
Nelze ti poslat SZ.
Mám sice ten starší Xiaomi box, ale i na něm vše běží bez problémů. Netflix, HBO GO, Kodi, Skylink TV, Smart IPTV. Netflix je certifikovaný i na 4k. Jen doporučuji dokoupit nějaký USB Wlan adaptér. Já mám od Ugreen a super. Výhodou u těchto boxů je i bluetooth dálkový ovladač a certifikovaný ChromeCast. Netflix i HBO Go jsou samozřejmě v češtině.
Zdravím zrovna mě došel USB Lan adapter od firmy Ugreen myslim, že ho tady někdo zminoval chci se teda jen zeptat je třebas kromě propojeni wifi routeru s mi box S něco nastavovat v nastaveni boxu nebo se automaticky vypne wifi do boxu a všechno pujde kabelovou cestou? Připadně jestli jde třebas něco udělat tak co?
Stran: 1 2 3 4 5