XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Smart TV Box Android z Ciny - doporuceni
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ktery Smart TV Box s Androidem by jste doporucili?

Pozadavky:
4GB RAM,
5GHz Wifi
Hezke uzivatelske prostredi (budu provozovat hlavne kvuli KODI)

Zatim mam v hledacku:

Tanix TX6 (Android 9.0, 4GB RAM, Allwinner H6 Quad, Mali T-720) 
https://www.aliexpress.com/item/32958048...2e0eMq4IOJ

T9 (Android 8.1, 4GB RAM, RK3328, Mali 450 MP2)
https://www.aliexpress.com/item/32961179...2e0ejpoJwW

H96 Max Plus (Android 9.0, RK3328, Mali 450 MP2)
https://www.aliexpress.com/item/32931477...2e0ejpoJwW

Nebo prosim doporucte jiny.
Alwinner nikdy, ani zadarmo !!!
Toto je nejlepší volba - Tanix TX6
[Obrázek: 1573203723_w640_h640_tanix-tx6-tv.jpg]
Prečo by to malo byť najlepšia voľba? Veď napíš, v čom je lepšia táto krabička, než iné. A porovnávaš len tie 3 napísané, či aj iné?
Alebo si si len prišiel spraviť zadarmo reklamu?
Nejlepší volba a 100Mbps Ethernet?? Jako vážně??  Huh
Momentálně můžu doporučit DEALDIG BOXD6 , Amlogic S912 3GB RAM4 32GB ROM v ceně 34 US z Aliex a na něj CoreELEC.
Je to krabka výstupama podobná Bellink GT1 Ultimate, ale img CoreELEC jsem použil jako na H96 Pro+ (gxm_q201_3g_1gbit) protože v hardware info se deska přiznala jako "g201" Pokud si kartu připravíte v SD formateru a nahrajete pak img v Rufus, rozjede se to na poprvé. Jediné co na krabce může vadit jsou pouze dva vstupy USB a "mrzký" napájecí adaptér jenom 2A. Výkonu je dost a "FAKE RAM" se nekoná.
Z počátku se to parkrát seklo při instalaci doplňků, ale teď už to jede stabilně. Uvažuju o tom, že bych to dal do vnitřní paměti. Ale ono všechno jelo i v tom androidu co tam je od výrobce. Jeho verze "QODI" založená na KODI 17.4 taky nabízí přehrávání DTS/HD atd... Překvapením bylo, že to můžu bez úprav komplet ovládat ovladačem od TV (Philips)
Ještě čekám, až dorazí HDMI splitter abych oddělil zvuk do receiveru a pak už by to mělo frčet ve 4K HDR/7.1 DTS HD atd...
Za ty prachy myslím momentálně super kup.

Ten Tanix TX6 tady nade mnou je velice dobře vybavený, ale jak je to s podporou SoC Allwinner to netuším. V CoreELEC nic nevidím...
Nemá někdo remote.control pro DEALDIG BOXD6 TV Box Amlogic S912? Box funguje i s dalkovačkou od TV. Skoro vše, ale třeba, když bych chtěl něco uložit do oblíbených, to zrovna nejde. (CE 9.2.0)
Díky
Ak chceš diaľkové len preto, že nevieš vyvolať kontextové menu. Tak je jednoduchšie riešenie priradiť si tú možnosť pomocou Keymap editoru na diaľkové, ktoré máš.
Dle rady v tomto vlákně jsem před měsícem objednal DEALDIG BOXD6, došel začátkem prosince (bez vopruzů se clem/DPH), dnes jsem konečně vybalil a začal si s tím hrát.

Šoupnul jsem tam CoreELEC opět dle rady v tomto vlákně. Co se týče výše zmíněného požadavku na remote.control, tak tato krabka je vskutku klonem Beelink GT1, takže jsem stáhnul beelink_gt1.zip, dle instrukcí pomocí WinSCP umístil do příslušných adresářů, reboot a pohoda. V reálu to samozřejmě tak jednoduché nebylo, nejdřív jsem si pomocí "ir-keytable -t" testoval kódy kláves a zjišťoval, proč mi nefunguje alfawise_h96pp.zip :) Ale nakonec se zadařilo.

Dokonce jsem i spároval tři vyhrazená tlačítka pro TV s kódy origo ovladače mé prehistorické Samsung TV z roku 2008, vše funguje.

Díky ještě jednou autorovi onoho příspěvku za doporučení tohoto boxu, za těch málo peněz je to hodně muziky. Uvidíme, jak to dlouho vydrží. Můj předchozí Android TV box (konkrétně Minix Neo U1 4K) začíná trochu zlobit.