XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zmizení doplňků
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den, dnes ráno jsem si chtěl pustit stream cinema přes kodi (v.18.3) na Android TV a zmizeli mi všechny nainstalované doplňky (SC, O2tv, atd.).
Nevíte prosím, kde může být chyba a jestli musím opět vše znova instalovat? Na druhé tv mi vše zůstalo.
Děkuji za odpověď.
Co a kde ti zmizelo. Hlavní menu doplňků nebo doplňky ve jednotlivý sekcích když si zobrazíš položku doplňky hlavního menu nebo dokonce doplňky v menu doplňků v nastavení? A zmizely ti doplňky ve všech sekcích? Video, Hudba, atp.?  A když se podíváš do doplňků v nastavení a nějaký doplněk tam máš, v jakém je stavu? A jde ti spustit odtamtud? Musíš to více přiblížit, takto popsané to nestačí. Ideálně i s logem. Příčin může být hodně. Není například možné, že se ti zaplnilo místo v paměti, kde máš instalované doplňky? Nenakopíroval sis tam například nějaký velký soubor nebo nestáhl třeba film ze Stream Cinema, atd.?
díky za pomoc. Žena si tam stahovala nějaké aplikace, o kterých jsem nevěděl. Něco jsem promazal, restartoval celou tv a už to tam bylo. Děkuji za rady. Teď se mi ale na druhé tv aktualizoval android na oreo a když si něco pustím, tak mi to samo vypadává po pár minutách. Zkusím to přeinstalovat, tak snad to pomůže :)
Ach ty ženy...
Tak přeinstalovat mi nepomohlo. Ať si pustím cokoliv přes stream cinema, tak do 5min se to vypne a skočí do menu. Na druhé tv funguje vše normálně, ale ta nemá ještě android oreo. Nevíš jak by se tohle dalo vyřešit prosím?
S Android TV nemám žádné zkušenosti. Spadne celé Kodi, což je vždycky problém, protože většinou v logu nic není a analyzovat crash log, na to musí mít člověk jisté znalosti. Zajímavý je ten stále stejný čas, kdy to padá. Mohlo by za to například naplnění operační paměti. Tak mě v té souvislosti napadá jen jedna věc. Neupravoval sis náhodou velikost video cache? Pokud ano, zkus si zmenšit její velikost. Nebo ještě lépe, než to uděláš, pusť si přehrávání ze Stream-Cinema a až se bude blížit ta doba, kdy to spadne, nech běžet přehrávání a spusť si zobrazení stavu paměti (přehrávané video poběží na pozadí). System > Systémové informace a dívej se, co ti dělá údaj Využití systémové paměti. Jde o to, jestli se ti postupně nezaplňuje více, než je zdrávo. Pokud ano a máš nastavenou video cache, tak ji zkus zmenšit. Je možné, že jsi s pamětí někde na hraně a u staré verze OS to ještě vyšlo, ale nové Oreo sežere více paměti, tak už na tu cache tolik nezbude.
Neměnil jsem právě nic, popravdě ani nevím, kde bych to měl měnit. A využití systémové paměti mám pořád kolem 65%-70%, ale i tak se to vypne. Celkova paměť 1566mb a volná paměť 530mb-560mb.
Počkej, možná že blbnu. Já to pochopil tak, že ti spadne celé Kodi. Nebo se ti jen vypne přehrávání a zůstaneš v menu Kodi, resp. addon Stream-Cinema? Pokud ano, tak pak by log pomohl. Umíš ho z té TV dostat a poslat? Samozřejmě se zapnutým debugem. A ještě tedy další otázka. Ty obě televize máš na jedné síti, tedy se stejným připojením k Internetu?
Celé kodi mi nespadne, vyjede mi to do menu stream cinema. Jinak obě TV mám stejně wifi sítí, paradoxně ta co padá, tak je hned vedle routeru a má lepší signál.
A popravdě nevím co to ani ten log je, ale zkusím zítra najít na Google najít návod a určitě si poradím a zkusím poslat. A díky za ochotu
Aha, tak to se omlouvám. Vycházel jsme ze špatného předpokladu. Tak teď bude ten log opravdu užitečný. Na první pohled by to mohlo svědčit o tom, že s tebou někdo sdílí účet Webshare. Ale to by pak padalo na obou TV, dříve než za 5 minut a nebylo by to tak pravidelné. Ale pro jistotu bys měl tuto možnost také vyloučit. Je pak otázka, když už teď vím, že to padá do Kodi, zda to spíše neuvést v Hlášení chyb pluginu Stream Cinema. Tam ti poradí autor addon kvalifikovaněji. Ale musíš to tam poslat i s logem a popisem tvého prostředí a mít opravdu jistotu, že nemůže jít o sdílení účtu Webshare!
Zdravím, tak jsem dneska zkoušel i video z doplňku nova archiv, seriál okresní přebor a taky se mi to cca po 6 minutách vyplo. Takže to není chyba jen u stream cinema. Zkusil jsem udělat log, snad je vše dobře.
Účet s nikým nesdílím, máme to jen na 2 tv doma. Obojí je Sony. Verze kodi 18.3. Jen ještě připomenu, že mi to dělá u tv, který nedávno dostala aktualizaci na android oreo.
Tady je odkaz na log: https://paste.kodi.tv/axutesocom
Budu vděčný za každou pomoc. Předem děkuji
prošel jsme ten log 2x a spuštění žádného přehrávání jsem tam nenašel. Je tam spuštění Kodi v 17:45:49 a log končí v 17:47:02. Pamatuj si, že pokud chceš řešit v Kodi nějaký problém, musíš mít log, který ten problém zaznamená. Tzn. v tvém případě by správný postup mě být asi následující:
  1. Nastavit debug logování
  2. Restartovat Kodi
  3. Chvíli počkat, cca 2 minuty, než se všechno zinicializuje a odezní počáteční akce (ta doba není pevně určená, závisí na tom, jaké addon máš, jaký používáš skin, atd.). V této době nedoporučuji provádět žádné akce, zbytečně to log nafukuje.
  4. Spustit příslušné video
  5. Počkat až "to spadne"
  6. Zaznamenat log
teď jsem to zkoušel a 2 díly po sobě a žádný výpadek. Tak uvidíme dál. Kdyby něco, tak tu pošlu nový log. Zatím díky moc
zdravím, tak opět to začalo vypadávat Sad tady dávám log, přesně podle návodu
https://paste.kodi.tv/cohojavase
děkuji za rady