XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: SkTonline
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
: Nemáš náhodou ve jménu nebo v heslu české znaky?
Nemam
Zdravím, nemohu se též přihlásit. petrak
Bohuzial, nemam tolko casu aby som obratom riesil nefuncnost, hlavne ked tu funkcnost som dokonca robil naslepo (zo slovenskych IP nepyta meno a heslo).

Skusim to pozriet hned ako budem moct a ak funguje este stale jedna free VPN, ktora kedysi existovala..
Aktualizacia - tak som pozrel, preco to nejde, stacilo sa pozriet na stranku - prihlasenie uz vyuziva recaptchu, takze prihlasenie z addonu uz nebude mozne, recaptcha sa obist neda (to je jej podstata).

Addon uz bude teda obmedzeny iba pre slovensko a pokial pridaju nutnost prihlasovania aj pre slovensko, tak bohuzial skonci.

//edit:

Takze aj pre neprihlaseneho na slovensku nakoniec vyskoci, ze limit bol vycerpany a musi sa prihlasit..
Kodi_Matrix 19.4
Mne na SK sa to chova tak, ze pokial nie som prihlaseny, vidim ponuku filmov a ked zapnem nejaky film, napise mi: Nastala neocakavana chyba: list index out range. Mozno potrebujes pouzit login.
Ked idem cez login, ponuka filmov sa vobec nezobrazi a napise mi, ze mam zle meno alebo heslo.  8

Prihlasenie cez web funguje OK.
: Este raz zopakujem.

1) Login v doplnku je uz nefunkcny a nikdy uz nebude funkcny, pretoze prihlasenie vyzaduje overenie cez recaptchu, je to napisane o jeden prispevok hore.

2) Bez prihlasenia dovoli otvorit len nejaky obmedzeny pocet videi a len zo slovenska, nasledne zahlasi, ze je potrebne sa prihlasit. Netusim o aky pocet videi ide, minule ma to zablokovalo po troch videach, tiez je to spomenute o prispevok vyssie.

S oboma tymito stavmi doplnok aktualne nepocita, preto ta neocakavana chyba.

Mam malo casu a rozpracovane aj ine veci, takze neviem, ci ma vobec zmysel este fixovat tieto stavy, plnohodnotne to uz nikdy fungovat nebude, recaptcha sa neda obist.
 


Edit: tak som to narychlo upravil, aby pisalo hlasku, ze to chce prihlasenie a preto sa neda prehrat. A odstranil moznost prihlasenia v nastaveniach. Nic viac s tym nespravim.
Stran: 1 2