XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: [Vyřešeno] Xiaomi Mi Tv Box S
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Ahoj,
potřebuji znát názor na krabičku Xiaomi Mi Tv Box S. Máte s ní prosím někdo zkušenosti? Pokud člověk přes to nebude hnát 4K, je dostačující? Pokud jsem zle zařadil téma, prosím o přesun.
Záleží čo na tom budeš spúšťať.
Ja na ňom používam len Kodi a YouTube a ide to v pohode za tú cenu.
Jen Kodi.
pokial mas kvalitnu a rychlu wifi doma, pojde aj 4K bez zaseku,ja tuto masinku mam a neviem si ju vynachvalit
Kodi je značně široký a pro tyto účely ne úplně určující pojem. Kodi nainstaluješ a spustíš prakticky na čemkoliv, ale to o ničem nevypovídá. Otázka spíše směřuje spíše k tomu, jaký obsah. Tedy z hlediska typů a parametrů videí a streamů (jak např. kódování, rozlišení, HDR, DRM, ...).
PetoNHL - ak ju máš doma, Nový box bol root, alebo nebol spomenieš si? Ide o to, že ak bol root nespustím tam Magio go. Dík za odpoveď
Nemá ethernet a preto by som túto krabičku neodporúčal.
Určite neodporúčam! Nič horšie ako xiaomi box som zatiaľ v rukach nemal. A to hovorí človek, čo má niekoľko xiaomi telefónov, mi band náramkov, reproduktor, powerbanku, gamepad a kto vie čo ešte..
Za tú cenu sú oveľa zaujímavejšie android boxy s oveľa lepšími parametrami vnútornej pamäte, ram, lan, možnosti systému (jeho úprav a výmeny) atď.

, v koľkých témach budeš ešte písať to o roote a magio go? Máš tieto svoje tvrdenia overené?
Áno s tým rootom a Magio go to mám osobne overené.
-Ale hlavně - Pokud zadáváš hlasování s dvěma odpověďmi ANO, NE, nemůžeš mít dva dotazy:
"1. Máte s ní prosím někdo zkušenosti? 2. Pokud člověk přes to nebude hnát 4K, je dostačující?"
Takže jsi možná dostal odpovědi ANO od někoho, kdo s tím nemá zkušenosti ale myslí si, že Xiaomi Mi Tv Box S je dostačující - a naopak.
Vyjímkou je PetoNHL.
Mam starsi verzi a taky si tento box nemuzu vynachvalit. V kodi filmy uplne bez problemu, vcetne napr. 4k HEVC HDR10. Funguje i hlasove vyhledavani v kodi pomoci DO. Jen jsem dokoupil USB ethernet adapter, s wifinou byl na starsim firmware problem.
S internetom není problém pokiaľ máš 5ghz alebo usb-ethernet adaptér
, hovorí ti niečo skrytie rootu? Keď vedia ísť bankové aplikácie na zariadení s rootom, tak nám chceš tvrdiť, že nepôjde akurát magio go?
Nebude to skôr problém medzi boxom a gaučom??
Hovorí, aj sa tvári, že nie je rootnuty, ale Magio to stále nepustí, môže to byť aj boxom, keďže s ním riešili problémy na rôznych fórach a nenašli uspokojivé riešenie. Je pravda, že niekoľko mesiacov som to už neriešil.
co sa rootu tyka, tak som to vobec neriesil pri tomto tv boxe, pouzivam tam totiz "len" YouTube, Spotify a Kodi... ale co sa 4k a hdr10 tyka, tak to ide ako svajciarske hodinky. odkedy mam novu 4k telku, tak vyhladavam len 4k obsah... mam to pripojene cez wifi (gigova linka a gigovy router)... BEZ SEKANIA a bez akehokolvek ineho problemu. kto tento "Xiaomi Mi Box S" ma a ma s nim problemy robi nieco asi zle a mozno je cas pouvazovat o vymene svojho providera a routra 16
Keď už sa tvári, že je rootnutý, tak naň nainštaluj magisk a ten root schovaj pred tou appkou.
Ešte nebola appka, ktorú by som nespustil kvôli rootu. A to čakám už pár rokov na nejakú výzvu.
Tohle je starý model. Krok zpátky. Dyť je plno novinek a kvalitnějších!
Root na Xiaomi boxech neudelas, maji uzamceny bootloader. Magio Go neni problem nainstalovat pomoci AptoideTV (neco jako Google Play).[Obrázek: 21acc3204a2c5240e83ed6f3ac93f1fe.jpg][Obrázek: 7f606b4c0c8191af93b4aaeb21a12d88.jpg][Obrázek: a19c0c111ec749d6d4e768a6981e7fd2.jpg]

Ano, jsou i jine tvboxy, novejsi, vykonejsi. Ale xiaomi ma jako jeden z mala originalni system Android TV, navic je vse certifikovano (chromecast, netflix). Mam jeste box Mecool KM9 pro s novejsim a vykonejsim hardwarem, ale ten ma napriklad problem s obnovovaci frekvenci obrazovky.
Ďakujem všetkým, s inštaláciou ani prihlásením problém nie je, až keď spustim konkrétnu stanicu vypíše hlášku o ochrane DRM a rootnutom zariadení.
Tak v tom ti nepomuzu, nemam ucet magio, nemohu vyzkouset
Stran: 1 2