XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Repozitář XBMC-KODI CZ/SK - návrhy doplňků
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Tak určitě si nemyslím, že je třeba jakákoliv útočná reakce na názor . On se jen ptá, proč se zvolil právě takový způsob, polemizuje s ním, což je zcela legitimní a pokud jsem snad konečně github pochopil, tak má v jistých bodech pravdu. Což ovšem neznamená, že by svou pravdu neměl i wombat. Přesto bych k tomu dodal pár slov.

Původní repozitář není vůbec špatný. Jediné, co je na něm špatného je to, že ho nikdo příliš nespravuje. Dal jsem si tu práci, abych to celé pochopil a pokud jsem se moc nesekl, tak dokonce nabízel dvojí přístup, jak přes něj mohli autoři své doplňky propagovat. Jeden blízký tomu -ovu (ovšem s nutností schvalovat každý PR), druhý, o kterém mluví , kdy se schvaloval pouze první PR a pak už vše probíhalo automaticky. Od začátku diskuse (asi rok zpátky, možná ještě více) jsem byl na straně takového postupu, aby se ti, kteří mají zájem ve správě repozitáře pokračoval, spojili se současnými správci a zapojili se do jeho správy. Druhý názor preferoval vytvoření úplně nového repozitáře. Vždycky zůstalo jen u diskuze. Až přišel . Jeho razantní nástup mě přesvědčil, že to asi nakonec bude správná cesta, ale neuvědomil jsem si ty konsekvence o kterých se zmiňuje . Nicméně, tak jak plánuje správu addon , to zase nic tak strašného nebude. Iniciální commit a PR bude muset správce repozitáře schválit, pak ale autor addon dostane přístup ke svému addon a bude už vše jen v jeho rukách. Propagace dalších verzí addon do repozitáře bude pak už probíhat automaticky. Tedy prakticky stejně, jako u toho původního. Jen si je tam ale ze svého github bude muset autor vždy po vydání nové verze nakopírovat. Což mimochodem dělá i script původního repozitáře. 

Z pohledu možností, jak reagovat na spící autory se ale nic tak zásadního nezměnilo. Všechny ty možnosti nové organizace repozitáře +/- , o kterých mluví , měl nebo mohl mít i původní repozitář. To že je nikdo z jeho správců nepoužíval, je věc jiná. To, že jsme publikovali patche a workaroundy zde na fóru ale nemělo jen důvody ve špatné organizaci repozitáře, ale také v tom, že nebyl nikdo, kdo by se sirotků ujal. Dílem proto, že stále ještě řada lidí, kteří jsou schopni sáhnout do addon, nemá github příliš načtený a dílem pro výše již několikrát  zmiňovanou pasivitu správců repozitáře. U nového repozitáře to nemusí být jiné. sice tvrdí, že do addon v repozitáři bude zasahovat jen v případech, kdy se autor odmlčí na delší dobu, ale neříká, co je to delší doba. Týden, měsíc, rok? Stačí aby byl autor addon měsíc (co měsíc, možná pár dní) na dovolené a je jasné, co se stane. Přestane fungovat nějaký populární addon, a na fóru spustí desítky lidí nářek, takže buď správci nového repozitáře pustí do produkce PR s opravu od někoho třetího, nebo se ta oprava objeví na fóru.
(27.9.2019, 16:53)Cinda Napsal(a): [ -> ]Přimlouval bych se o začlenění "O2TV GO"

Jaký je rozdíl v tom co tam teď je?

P.S. pokud chcete něco přidat, posílejte pls odkaz na git, nebo alespoň topic, kde to hledat. Díky.

(27.9.2019, 20:50)Client Napsal(a): [ -> ]Z pohledu možností, jak reagovat na spící autory se ale nic tak zásadního nezměnilo. Všechny ty možnosti nové organizace repozitáře +/- , o kterých mluví , měl nebo mohl mít i původní repozitář. To že je nikdo z jeho správců nepoužíval, je věc jiná. To, že jsme publikovali patche a workaroundy zde na fóru ale nemělo jen důvody ve špatné organizaci repozitáře, ale také v tom, že nebyl nikdo, kdo by se sirotků ujal. Dílem proto, že stále ještě řada lidí, kteří jsou schopni sáhnout do addon, nemá github příliš načtený a dílem pro výše již několikrát  zmiňovanou pasivitu správců repozitáře. U nového repozitáře to nemusí být jiné. sice tvrdí, že do addon v repozitáři bude zasahovat jen v případech, kdy se autor odmlčí na delší dobu, ale neříká, co je to delší doba. Týden, měsíc, rok? Stačí aby byl autor addon měsíc (co měsíc, možná pár dní) na dovolené a je jasné, co se stane. Přestane fungovat nějaký populární addon, a na fóru spustí desítky lidí nářek, takže buď správci nového repozitáře pustí do produkce PR s opravu od někoho třetího, nebo se ta oprava objeví na fóru.

Jasný, primárně se bavíme o mrtvých doplňcích o které se nikdo (dlouhou dobu/vůbec) nestará a je z nich spíš komunitní doplněk kdy to opraví kdokoliv. V případě doplňku kdy je z historie zřejmý vývoj, reakce,.. tak není důvod do nich zasahovat. Toto byla spíš myšlenka sjednocení všeho. Navíc kdybys byl hodně paranoidní tímhle stylem máš i přehled o "bezpečnosti" daného doplňku a jako admin můžeš pustit jen to co chceš, pže co jsem viděl tak jsou i takové doplňky co si posílají jakési statistiky použití apod.a samozřejmě si můžou dělat co chtějí, takhle máš nad tím kontrolu, co pustíš ven, nebo ne.

https://github.com/kodi-czsk/plugin.video.rtvs.sk

Citace:Vpřípadě, že je bude nutné aktualizovat, tak ano, ručně.

Pretoze minimalne v tom resolveurl to celkom zije, pozri ako casto su tam pull, sam som tam opravoval par resolverov..

https://github.com/jsergio123/script.mod...its/master

No, on Cinda asi postrádá "velký" plugin O2TV GO. Service.playlist tam samozřejmě je.
(27.9.2019, 22:32)cache Napsal(a): [ -> ]
https://github.com/kodi-czsk/plugin.video.rtvs.sk

Ok, je tam.
. Přesně tak.
(27.9.2019, 19:43)cache Napsal(a): [ -> ]A tento link som tu doteraz preco nikde nepostrehol..?  1

Link měl být také v hlavním informačním příspěvku repozitáře (vedlejší téma), bohužel při přepisování se omylem stalo, že se vložil pod sebe dvakrát odkaz na nové repo. Nyní je již tento překlep napraven a odkaz na Github je opravený.

V souvislosti s novým repozitářem by bylo ideální, pokud by se každý tvůrce ozval. Velmi rádi každému nastavíme nové označení "Tvůrce doplňku".
. Ano je to tak. Myslím si, že po přechodu na DVBT2, to bude dobrá alternativa ke koupi nové TV. Alespoň dočasně.
Ok, přidáno.
Díky. To je fofr.
Prosím pridať Edna k titulkom. Ďakujem
Je to tam.
este by som sa prihovoril za update plg mall.tv
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-mall-...7#pid73447

dufam ze sa dohodnete a bude to aj v tomot novom repo

Zdravím, počítá se se začleněním pluginu "video.online-files", což je Webshare ? Dá se využít při nedostupnosti SC.

https://github.com/kodi-czsk/plugin.vide...4360c60833
Ok, přidáno.
Dobrý večer,
mohl bych poprosit o přidání sportovního doplňků? (např. fotbal hokej)
Děkuji?
fida17: no tak napis ktereho presne - odkaz na Github.
S474N: no to já právě nevím :) myslel jsem si, že budete vědět, třeba kde dávají anglickou, německou ligu např.
To sis asi spletl tema, tohle neni IPTV.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11