XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Repozitář XBMC-KODI CZ/SK - návrhy doplňků
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
@wombat: Tak dost jsem s tím bojoval, ale snad jsem to zvládl bez chyby. Doplněk je tady.
: Asi to nefunguje úplně dobře. Dneska jsem aktualizoval svůj doplněk pro Matrix a do repozitáře se natáhnul jen master. Když jsem teď v Kodi Leia udělal update z repa, je to Matrix verze pro python3 :/
Ahoj,

Tvůj iprma opraven. původní odstraněn. Ještě je třeba nastavit upstream pro pullbota jako např.
https://github.com/xbmc-kodi-cz/plugin.v...b/pull.yml
Mám otázku jak to vypadá s úpravou jednotlivých doplňku pro Matrix? Když jsem si instaloval novou verzi 1.2. tak se mi v doplňkách objevil jen zlomek toho co bylo v 1.1 pro Leiu dojde k rozšiřování doplňků nebo si mám nechat Leiu a na Matrix s Pyntonem 3 se vykašlat? Jde mi hlavně o Sosač. Díky za info
Ako pri každom veľkom prechode, treba počkať s novou verziou, kým sa vychytá väčšina bugov a prepíšu doplnky. Tu neplatí, že čím novšie, tým lepšie. Prejsť treba, až bude fungovať všetko aj na novej verzii.
Ok zůstávám tedy zatím u 18.9.  6
Chlapi, šlo by pre Matrix doplniť aj slovenské video doplnky RTVS, TA3, JOJ, Markíza? A tiež titulky Edna.cz?
Diky
(19.12.2020, 21:47)meda Napsal(a): [ -> ]: Ono by stačilo repozitář "CéDéÉeR" zakázat, pak budou aktualizace fungovat.

nejsem v obrazo o "konkurencim" (ci jinem) boji, ale misti repo pro K19 nema doplnek CSFD a SerialZone, nasel sem (do te doby me neznamy) "CéDéÉeR" kde oba pro K19 jsou, v cem je s tim tedy (technicky) problem? resp. proc nejsou tyto doplnky v mistim repo? v github danych doplnku uvedenejch v danem pluginu na/z "CéDéÉeR" se mi nezda dle aktivity ze by byli zmeny pro K19 tam zverejneny, nenachazim ktere je oficialni ci udrzovane url forku, atd..  ;-)
: Jaké doplňky budou v repu, určuje jeho autor/správce. Reaguje na požadavky tady v tématu https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-repoz...hy-doplnku

Technické potíže nastaly kvůli tomu, že repo CéDéeR (v době upozornění na to) nemělo varianty doplňků Kodi 18 a Kodi 19, repo.xbmx-kodi ano. Dál to ale nesleduji, SC od BB. nepotřebuji.

Protože repo CéD.... vzniklo klonováním, vidí instalované Kodi oba repozitáře zjednodušeně řečeno při aktualizacích doplňků jako jedno repo. Takže potom mišmaš.
: Nevím, jestli se na tebe obracím správně.
V 19.0 Matrixu na Androidu 10 (Samsung A40) nemám obsah v repo.xbmc-kodi.
Kde může být chyba, instaloval jsem správně...
EDIT: Ano, je to verze repa 1.1.2, zatím co ve Windows 19.0 instaluje správně repo 1.2.0.
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-kodi-...6#pid98996
No nic, stáhnul jsem si verzi repa 1.2.0 z githubu, ale mělo by to fungovat v Androidu 10 a Kodi 19.0 rovnou. https://github.com/xbmc-kodi-cz/repository.xbmc-kodi.cz
Ahoj,

zadej pls do správce souborů cestu:
 
Kód:
https://repo.xbmc-kodi.cz/test/

a dej vědět, ideálně s časem.
Zkoušel jsem v 17:02 a není tam žádný soubor. Android 10, Kodi 19
Šlo mi jen o User-agent, podle kterého se to přesměrovává, ty máš v pořádku. Takže chyba bude jinde. Seš si jistý, že máš repo 1.2.0?
: 17:40 Promiň prodlevu, jiná práce. I u mne, jak píše 100karel, neni vidět v připojené cestě TEST žádný soubor. Ani v manažeru, ani cestou instalace repo ze ZIP. Kodi 19.0 /Android 10 /Samsung A40.

EDIT: Repo 1.2.0 jsem musel instalovat z Github, protože se mi do Kodi Matrix nabízí repo Leia. Zřejmě chyba, jak se moje Kodi 19.0 prezentuje na OS Android?..
Ano, jde jen o skript, který uloží User Agent, jestli není nějaký exotický. Ale máte standartní Kodi/19..... takže v repu problém nebude.
Ja si říkám, že něco špatně bude v Kodi 19 portovaném na Android. Ale nevím, jaký je mechanizmus rozpoznávání.
Ahoj, chtěl bych administrátorem sosace. Koukal jsem, že už je v repu je https://github.com/xbmc-kodi-cz/plugin.video.sosac.ph . Co je potřeba aby to fungovalo i na Kodi 18 vytvořit branch leia. A je pak ještě něco potřeba? .github/pull.yml ?
: Ahoj, máš bloklé PM.
: Ok povoleno
(25.2.2021, 9:55)meda Napsal(a): [ -> ]: Jaké doplňky budou v repu, určuje jeho autor/správce. Reaguje na požadavky tady v tématu https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-repoz...hy-doplnku

Technické potíže nastaly kvůli tomu, že repo CéDéeR (v době upozornění na to) nemělo varianty doplňků Kodi 18 a Kodi 19, repo.xbmx-kodi ano. Dál to ale nesleduji, SC od BB. nepotřebuji.

Protože repo CéD.... vzniklo klonováním, vidí instalované Kodi oba repozitáře zjednodušeně řečeno při aktualizacích doplňků jako jedno repo. Takže potom mišmaš.

diky za info, nemam problem CeDeeR odstranit, pokud CSFD a SerialZone bude v mistnim repu, SC nepouzivam... 

protoze tebou uvedeny odkaz na pozadavky je stejne vlakno v kterem sme :-) tak:
: Muzu prosim pozadat o zarazeni doplnku CSFD a SerialZone pro Matrix? Dekuji :-)
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11