XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Repozitář XBMC-KODI CZ/SK
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
(19.4.2020, 22:33)georgi Napsal(a): [ -> ]Ahoj , mam problem ze som nainstaloval vsetko co pisu v tom navode a pise ze sa nepodarilo naistalovat subory zo zipu , vies mi napisat presne co mam urobit aby som mohol zasa pozerat filmy ?
https://github.com/xbmc-kodi-cz/plugin.v...eam-cinema

Já to ztahnul přímo jako masterzip na Githubu a v Kodi aktualizoval jako instalaci ze zip souboru a u mě SC běhá.
Automaticky nešlo aktualizovať,tiež som si stiahol zip súbor a v pohode,všetko ok.Kodi je proste super,Streamcinemu používam  asi 6 mesiacov.
Pokud potrebujete pouze SC doplnek od bbarona (aktualni verzi 1.3.22) muzete ji stahnout primo ze zdroje (bez potreby repozitare) zde: https://github.com/bbaronSVK/plugin.video.stream-cinema
(19.4.2020, 23:07)Wickub Napsal(a): [ -> ]
(19.4.2020, 22:33)georgi Napsal(a): [ -> ]Ahoj , mam problem ze som nainstaloval vsetko co pisu v tom navode a pise ze sa nepodarilo naistalovat subory zo zipu , vies mi napisat presne co mam urobit aby som mohol zasa pozerat filmy ?

V zipe je bohuzial len linka na repository, ktoru vie spracovat KODI (treba pridat repository zo ZIPu a potom z pridaneho repository nainstalovat SC add-on). Ja som ho mal uz nainstalovany v minulosti, len mi niekam zmizol repozitory - preto som potreboval zip a nasledne sa po par pokusoch update podaril.

Ak ho nemas vobec, bude potrebna instalacia aj dalsich asi ~9 modulov (dependencies). To doporucujem chvilku pockat, kym si server vydychne a bude sa to dat nainstalovat vsetko automaticky.

Ak potrebujes len SC add-on, tak pomozu aj linky od Braby/VentilCZ (ale len ak sa citis ako power user).

(19.4.2020, 23:07)Wickub Napsal(a): [ -> ] 

Update => uz to ozilo, doporucujem skusit znova, kym sa zase vsetci nezobudia :-D
Ahoj, netušíte jak znovu rozchodit Stream Cinema? Používám ho v xboxu a při spuštění jsou tam 4 složky a píšou, že je potřeba aktualizovat plugin. Zkusil jsem znovu nahrát repozitář a z něj naistalovat SC. A i přímo aktualizovat SC v nastavení doplňků, ale stále tam vidím jen prosím aktualizovat plugin. 

Díky za rady
Ak su servery stale zahltene, takze asi najrychlejsi postup:
1) Ist na github https://github.com/bbaronSVK/plugin.video.stream-cinema
2) Vpravo clone & download -> download zip
3) Kodi -> add-ons -> Install from zip file -> vybrat stiahnuty zip

Ak su potrebne nejake dependencies moze sa to stale zasekat, ale na par pokusov to prebehne.

UPDATE: Zda sa, ze uz je vsetko dostupne, stale ale treba stiahnut nove repository. Verzia je kusok matuca (rovnaka 1.0.2), ale XML vnutri je ine s aktualizovanymi linkami.
(25.9.2019, 19:21)XBMC-Kodi Napsal(a): [ -> ]ahoj mam dotaz ohledne videji v sosači,videa se nedaji posouvat kdykoliv se o to pokusim video se vypne,a ja musim pustit filmy znovu...je nějaké řešení? a pak mám druhý dotaz ohledně stream cinema,tam mi v§bec nefunguje sloška shlédnuté filmy,nijak nereaguje...nevite co s tím?

ahoj lidi mám dotaz,v tom novém sosači mi nějak nejde posouváni videa...kdyz se pokusím posunout si film tam kde sem skončil, tak mě to ten  film vypne, a já musím film znovu spustit a koukat od zacátku,dela to i u serialu...je nějaké řešení-klavesová zkratka apod?

a rodiče se donedávna dívali v kodi na stream cinema,ale dnes to prestalo fungovat po nainstalováni nového repozitáre a pluginu,se mi v stream cinema nepovedlo nijak otevrít podslozku shlednuté filmy a serialí,vůbec  to nereaguje...

diky za odpověd.
Takže jsem odinstaloval SC a poté plugin kodi cz/sk...
Poté jsem nainstaloval nový plugin https://repo.xbmc-kodi.cz/posledni/
Nainstaloval SC a vše jede jak má...
Děkuji všem co se o nás starají
uNd3r - mám ten samý problém, taky na xboxu.
Aktualizoval se repozitar, s ním pak SC a tím jsem se dokoukal ...
Nezapomeňte po aktualizaci provést restart zařízení. Mám Xbox One (tu z úplně první série) a v tomto byl zakopaný pes. Restart celého xboxu po aktualizaci čehokoli v kodi a už to funguje. Jinak velké díky lidem kteří ve volném čase tyto věci zajišťují, jen tak dál jste super, díky.

btw: ve filmu Mrakodrap (2018) je krásně vidět, co dokáže restart zařízení "opravit"
Většinou stačí kdyžtak jen v menu Androidu vyhledat dotyčnou aplikaci , ukončit ji a dát vymazat její mezipaměť. Aplikace (jakákoliv) se pak zpustí jako při restartu celého zařízení včetně vymazání staré cache a nemusí se zbytečně restartovávat celé zařízení.
Tak jsem objevil menší nedostatek, po aktualizaci nefunguje možnost nabízení následujícího dílů u seriálu, v nastavení doplňku mám vše správně, aby to běželo prostě samo bez zásahu dál.
Teď musím každou následující epizodu spouštět ovladačem. Můžete to prosím opravit? Děkuji
.klacek: a jakou to ma proboha souvislost s repozitarem?! Nemel bys to spis psat do tematu doplnku?!
Kua, tak jsem se sem o poledni zašel podívat a co nevidím ??????
Co jste to provedli s repem potažmo s SC ????


[Obrázek: meteor-850x510.jpg]

1 1 4 4 1 1
D: daj si nové repo a updatni sc potom vypni a zapni ideálne všetko a ideš dalej, pohodička.

Mám malú otázku teraz som asi 2 hodiny čítal všetky vlákna čo sa dalo a prišiel som na to že je nové repo na základe toho že prestalo ísť SC.
Idea a všetko super niesom bfu ale som trošku v šoku z toho že kde mám teraz napísať.

Prestal mi ísť plugin Play. Cz ktorý je na tomto repo v. 0.1.4. Keď si dám pôvodné repo tam je 0.1.3 a tá funguje. Pokiaľ mám nainštalované obe naraz (z nejakého dôvodu to je možné spraviť asi jemná zmena názvu alebo čo tak fungujú obe verzie čo je dosť divné :)) kde a komu mám napísať daný problém lebo som očakával že tu nájdem link skúsil som aj hľadať že nájdem topic s názvom doplnku na diskusiu k tomu alebo niečo ale nič. Nechcem tu robiť bordel. Diky
: Děkuji Ti převelice, já však pomoc nežádal, pouze jsem se podivoval nad tou lidskou "průtrží" zde na fóru. Takto zvýšený až katastrofický zájem o fórum nikdy nevěstil nic dobrého.....
Proto jsem vznesl své obavy výše a s obavou neřkuli se strachem pohlédl z okna zda je vše v pořádku. Uffff, bylo - dvě straky naproti na stromě neochvějně pokračují v upgradu svého monster-hnízda a evidentně se nechystají evakuovat a proutěnou vilku opustit, také sousedův pes si vytrvale honí vlastní ocas a nehodlá s tím v dohledné době přestat, stejně tak zdejší drbna na ulici pilně shání drahocenné informace by se s nimi mohla podělit s ochotnou poslouchající dušičkou a pokud se odhodlám otevřít okno, možná zaslechnu i pláč dětí které nemohou jít do školy - no uznejte - tohle není katastrofický stav ne ????
Momentálně vypadá, že je repozitář nefunkční.
: repozitář funkční je, jen se zrovna přegenerovávají Let's Encrypt certifikáty pro vyžadované HTTPS spojení a proto to některé zařízení vyhodnocují, že nejede. Nejpozději ve 13:30 by mělo být již hotovo.
D 1 Dobrý! BTW Čím to je, že jsem si ničeho nevšiml. Teprve až když se ve fóru začaly objevovat "hejty" na za to, že si dovolil upgradeovat v neděli, nebo že by to měl dělat pořádně, tak mě to začalo zajímat. Možná by se někdo z těch chytráků měl předvést a ukázat světu, jak by to celé dělal on. Kdyby to tedy uměl!

Ne, nic se neděje, jen se projevily některé mušky a mouchy, ale díky nasazení řady lidí je vše zpět ve starých kolejích a funguje to. Jen by to chtělo nafouknout infrastrukturu, takže by "hejtři" měli místo "blbejch keců" přispět na provoz fóra a také něco přihodit .
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26