XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Lazyman NHL tv
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nenašel by se návod na instalaci na android tv.Dík
Nainstaluj si aplikaci Virtual Hosts. V Google Play ji nenajdes, tak musis treba pres Aptoide TV. V nastaveni (Settings), v remote hosts url zadej http://saros.wz.cz/hosts a zaskrtni use net hosts. Nastav autostart a spust aplikaci. Potvrdis spusteni VPN a je to. Aplikace neni optimalizovana pro TV, tak budes muset pouzit mys. Lepsi je samozrejme rucne upravit soubor hosts, ale to je systemovy soubor a je potreba root.[Obrázek: b7902a9a8e1031cd37a9195b72ad5767.jpg][Obrázek: ff4c78aea9bfc2e22e6eca5d5a30ac44.jpg]
Díky vypadá to trocu složitě ale vyzkouším
Tak jsem dostal do TV Virtual Hosts i Aptoid TV.Při spuštění Virtual Hosts mi chbí položka settings takže nevím kam zadat požadovanou http.Při spuštění Lazyman nhl tv v kodi mi to píše že mám zadat ip  Poradíte? Dík.
Tak vyzkoušej tuto verzi:
https://github.com/hankscorpio83/Virtual...elease.apk
NHL se da sledovat ještě pomocí této aplikace:
https://www.caststreams.com/
Musí ale tvůj box podporovat chromecast, protože streamy se přeposílají z mobilu. V Android TV jsem tuhle apku nerozchodil
stoji to sice penize, ale funguje skvele https://www.nhl.com/info/mobile-app
Saros: Tak cast streams mi při prvním spuštění přes mobil fungovalo skvěle,na smartce sem to nerozchodil.Při druhém spuštění už to chce peníze.
Na ten caststreams jsem udelal doplnek pro kodi. Je potreba se ale nejdrive na webu zaregistrovat a prihlasovaci udaje pak zadat do doplnku.
https://www.xbmc-kodi.cz/showthread.php?...6#pid76056
Saros: Mrknu na to díky
Tak jsem si udělal skript, který mi generuje playlist s NHL zápasy (poslední 3 dny). Stále platí, že pro spuštění streamu je potřeba upravit systémový soubor hosts.
Kód:
http://saros.wz.cz/nhl.m3u