XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Scraper - TMDb
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Mohu se prosím zeptat ohledně nastavení tohoto scraperu, zda používáte nastavení ponechat originál název filmu.
Jedná se mi o správné nastavení scrapování pro Sosáč, jednou je tam český název, pak anglický.
Díky

Tak to záleží na tom, jestli chceš mít v knihovně originální názvy, nebo třeba české. Na správnost scrapování to nemá vliv.
Díky Vám oběma ani různé nastavení mi nepomohlo :-( Viz. můj příspěvek v tématu sosáč:

http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-sosac-...di?page=41
Mám nastavené vše do CZ a nemám žádný problém.
- na Kodi 16.1 a Libreelec 7.0.3 jsem také nic neřešil. Teď to nějak nejde s dalšími titulkami viz. můj příspěvek v tématu sosáč.
Tak jsem pročetl diskuzi na tvém odkazů. A musíš mít nutné hned 17? Pokud ti 16 fungovala dobře, tak bych to nechal. Já na maline také zkoušel přejít, nabídlo mi to. A standartne mi nefungoval hotspot, jako vždy, hned po vydání nové verze, takže zpět na starší a neřešit. Ono to časem bude obnovené a potom si novou verzi také nahodil. Vím, není to řešení ale lepší jít ven a užívat si, než několik hodin řešit problém, který bude v příští aktualizaci nejspíš vyřešeny, tedy aspoň pro mě.

Jsem uživatel používající parádního handheldu BlackBerry Passport :)

Byl jsem jen zvědavý a pak se do těch titulků, tak zamotal, že jsem netušil, že to není mojí chybou... Předchozí verze fungovala dobře. V sobotu jsem odjel do Krkonoš a od pátku se v malině nehrabu a už zase jen koukám na filmy a seriály. Vše funguje zatím dobře, příště nebudu instalovat hned, ale nějaký čas počkám...
Jinak jsem už od začátku maximálně spokojen s tímto scraperem a s The TVDB na seriály, fungují oba skvěle.
Zdravim,na serialy doctor who mi nechce natiahnut vsetky serie a diely.Pri inych pomohlo aspon premenovanie ale tu mi nezabera nic.Je niejake riesenie ako to dat dokopy ?Dakujem
A odpovídá tvoje řazení dílů přesně řazení na TMDB?
Já bych tedy na seriál použil spíš TVDB - http://thetvdb.com/?tab=seasonall&id=78804&lid=7
PetrM: Uz stahujem ale ide to pomaly :) Da sa nastavit zdroj aj na kazdy serial zvlast alebo ide hladat novy obsah len pre celu zlozku serialov ? Skusal som to najst ale novy obsah mi ide iba pre vsetky zlozky v serialoch a ked dam samotny serial ide hladat novy obsah len uz v danom zdroji kniznic.
Musíš dát "Změnit obsah" na konkrétním seriálu.
PetrM: Uz som to nasiel.V kniznici sa to nenachadza ale ked som siel priamo cez subory tak tam ta moznost bola.Aspon ze to mozem takto kombinovat lebo nieco v CZ je ja na jednom aj na druhom.
Pokud chceš používat pro různé seriály různé scrapery, je vhodné vyrobit si pro každý scraper vlastní adresář a do něj ukládat ty seriály, které chceš scrapovat právě tímto scraperem.
Uz som to rozchodil.Problem bol v popise kde som mal namiesto s01e01 s01x01 :) Natiahlo vsetko okrem specialov ktore neviem ako mam zaradit alebo im dat popis aby ich zobrazilo.Dakujem za pomoc
Speciály mívají číslo série 00, např. S00E01 (případně 00x01).
To my tiez neslo.Problem bude niekde inde.Ked som daval namiesto E to x tak mi to predtym nebralo vobec.
Ja by som to chcel urobit nasledovne.
ked idem cez serialy kniznicu tak mi nezobrazuje vsetko len to co nasiel server ale ked idem cez subory tak tam mi zobrazuje vsetko aj co nenasiel.Islo by v hlavnom menu vytvorit niejaku zalozku kde by som len klikol a hned mi zobrazi tu kniznicu so subormi ?
Prohlížel jsi si návod, na který ti poslal odkaz ? Je více formátů jak zadávat čísla sérií a epizod, ale to co jsi používal ty E00x01 ti skutečně fungovat nemohlo, protože takový formát Kodi nezná. Buď je to S00E01 nebo 00x01, případně další, jak je uvedeno v odkazu.

A není mi jasné, co že ti tedy teď nejde, ty speciály? Změnil jsi jejich číslování, jak jsme ti poradil? A díval jsi se do databáze seriálů kterou používáš, zda tam jsou ty speciál epizody vůbec zadané? Pokud ne, tak je ani scraper nenajde. V takovém případě přilož ruku k dílu a ty epizody tam zadej. To je jediná rada. Případně zkus jiný scraper (tedy jinou databázi seriálů).

Pokud chceš do hlavního menu dát položku přímo do adresáře seriálů, záleží na tom, jaký vzhled používáš a také na jakém systému Kodi provozuješ. Ale upřímně řečeno, není to ta "správná cesta". Výhoda Kodi je kromě jiného právě v systému knihoven a ty se takto o ni připravíš.
pozeral som tie navody ale nic z toho mi neslo.Teraz skusam nahadzat vsetko do databazy TVDB.Dufam ze nieco nepokazim.Este jedna otazka kde zozeniem postery v tom formate aby to niejako vyzeralo ?
Stran: 1 2 3