XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Tesla MediaBox X900 Pro
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Tak ja už neviem. Dream používam len na sat. príjem, v nastavení vidím len AC3, nič iné nemám, asi že mám image experimental. V Kodina Tesle Atmos prehrám, ale True HD a Master len v CoreElec, skús to dorobiť.
https://m.youtube.com/watch?feature=yout...P2Ywah811s
Tak to vyzkouším asi o víkendu, teď už na to nemám, hrabu se stim celé odpoledne a výsledek pořád stejnýní. Mám tam už i zvuk Thru HD a Atmos myslím v nastavení Kodi a když ho povolím tak nejde žádný zvuk. Když ho zakážu jde DTS 5.1. Někde jsem se dočetl, že ACR propustí jen DTS 5.1. Ty to máš z AVR Onkyo propojený taky přes ACR s TV.
Ale veď audio ide z Onkya, TV je v tedy vlastne len monitor načo tam posielať zvuk. ACR vobec nepoužívam. Z TV do AVR mám optiku, tú používam vlastne iba pri pozeraní terestrial TV. Repro Tv vlastne nie treba.
Jak to tedy máš propojený já mám Hdmi z onkya ARC vstup do tv Hdmi 3 ARC a potom Dream Hdmi 1 Bd/DVD a Tesla 900 Hdmi 2 Cbl/Sat. Jak jinak to propojit.

Z Onkya ARC výstup do tv Sony jsem to napsal špatně.

Repro v TV taky nepoužívám ACR to přepne na zvuk z Onkya, když nepoužíváš propojení ACR z Onky do Tv jak tam potom do Tv dostaneš obraz Onkyo 6 Hdmi vstupů a 2 ACR výstupy. Optiku nemám zapojenou vůbec.
Takže som to pozeral (už dlho som tam nič nemenil). Ano do TV idem z Onkyo Main(arc, sub nepoužitý). Vstupy: bd/dvd=Tesla,cbl/sat=dreambox, game=multimedia Popcorn, strmbox Apple tv.... Podľa mňa skús z Tesly kvalitný HDMI aspoň 2.1. a musí to ísť. A skús ten CoreELEC tam to bude určite bez problémov.
Tak to bude asi nakonec (doufám) v HDMI kabelu, teď jsem objednal nový kabely HDMI já mám doma nějaký obyčejný 2.0 Hartman a tyhle nový mají propustnost zpětnou ten co mám doma je jenom ven ne zpětně, tak doufám, že už to bude fungovat.

U Tesly jsem měl připojený ten jejich co dodávají, ten asi taky nestojí za nic.

ty kabely původní co mám doma jsou zn Hama ne Hartman blbost,
Ještě se zeptám na ten návod CoreElec si to dělal přesně podle toho návodu nebo které ten img jsi vybral pro Teslu.
Ano podľa toho návodu. Neviem či si dobre pamatám ale myslím že S905X3.
Jo tak dík.
[attachment=6668][attachment=6668] Nemělo by tam být vidět zařízení na přeposílání signálu jako je na obrázku ten Marantz AVR, já to mám jako na druhém obrázku Android RAW Passtrough. Když aktivuju DTS HD a Thrue HD tak z AVR nejde žádný zvuk, obraz se přehrává. Když vypnu dekodéry DTS HD a Thrue HD  tak zvuk přehrává DTS 5.1. Někde musím mít ještě něco špatně nastavenýho. Do AVR mi meprojse vyšší audio jak DTS 51

ten druhý obrázek :

ten druhý obrázek jak mám u sebe.

Ten druhý obrázek jak to mám já.

ten druhý obrázek jak to mám já nastavený.

Nemusí být nastaveno v menu zvuk v TV Sony nějaký přepínač. Když otevřu menu SYNC Menu, nastavení HDMI vstupu-připojená zařízení tak tam vidím Teslu,Dreambox připojen aktivní a Onky 686 tam vidím ale nepřipojeno.
Prečo chceš stále niečo nastavovať v TV, veď ten máš len na obraz. Nerieš audio v Tv. U mňa je v CoreE zariadenie na preposielanie signálu Alsa:AML-Augesound, HDMI a všetko fachá. Skús vymeniť HDMI kábel a prehodiť tie vstupy v Onky. Skontroluj aj nastavenie source v Onkyu. Skús už konečne ten CE.

Pozri ešte v nastavení Onkya: Sourece-audio select- PCM Fixed Mode (musí byť Off)

Onkyo, Hardware-HDMI-Audio TV Out (off)
Tak jsem to přenastavil jak píšeš a stále stejný z AVR ticho. Zejtra přídou ty nový kabely tak je přehodim.
Tak neviem, dúfam, že to bude v kábloch.
Zvuk prochází jen DTS 5.1 a thre HD a dts HD to nekoduje. Doufám, že pomůžou ty nový kabely hdmi.
Tak jem udělal podle návodu SD kartu zastrčil do slotu pustil Teslu a načet se android, co dělám špatně. Na kartě CoreElec. Dík za radu.
Treba držať resetovacie tlačidlo predtým ako zastrčiš box do elektriny a pustiť až keď ti nabootuje coreelec
Musí se to nějak nabutovat tím párátkem já myslel, že se nabutuje samo s tý Sd karty nebo USB mám to na obojím, ale ten otvor na Sd Micro kartu je nějak divně.

A můžu i z USB ta Micro karta tam nějak nedrží.
Áno, aj usb
Tak už to tam mám z USB nabutovalo tak jdu natáhnout sc2 a dám vědět.

Tak už mi jede i Athmos moc dík za pomoc a za rady???

Je to super. Díky za rady a návody.
Zdravím, mám problém, nemůžu dostat coreelec do Tesly. Vše jsem dělal dle návodu a když vložím sd kartu do krabičky, vypojím z napájení , držím reset, zapojím zpět do napájení tak mi jen problikává logo tesly... Nevíte někdo prosím vás co s tím? Děkuji za rady. Dtb soubor jsem použil sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7