XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Problem s komercnim muxem (mux 2)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobry den,

alespon tyden - tipnul bych si ze od kdy Cukrak prepnul mux 2 15.1. ale nejsem si 100% jisty - mam problem s komercnim muxem (mux 2, na Cukraku 554MHz - Nova, Prima atd).
V EPG jsou vsechny kanaly v sede (na CT muxu jsou barevne kodovane), a nejde je casovane nahravat.
Jde je bez problemu sledovat Live (s pauzou atd.)
Jeste zacatkem roku vse fungovalo bez problemu, a od te doby na system sahano nebylo (zadny upgrade, nic noveho nebylo instalovaneho atd..)

Nevite nekdo co se stalo, zdali je neco potreba prenastavit, nebo zase Ceske Radiotelekomunikace neco zase "vylepsily" (jako s Mux 1 kde prestali fungovat Xbox tunery)?

System je CoreElecc 9.2.0 na N2, DVBSky T330

Diky,
ve

Duh. 554 je prechodova sit, a kdyz jsem ji odstranil, tak uz ji to vubec nenaladilo.. Takze na 2 muxy (22 a 23), Nova a Prima. Potest koste, predim jsem aspon mohl nahravat na jednom komercnim muxu, ted uz to nejde Sad. To aby si clovek poridil X tuneru..

@v.e Nenapsal jsi, čím to přijímáš, ale budu předpokládat, že přes Tvheadend backend server instalovaný pomocí CE addon. Pokud se ti nezobrazují žánry TV pořadů (ale pořady v Kodi Guide máš), tak patrně ty žánry nejsou do EPG vkládány.

O tom, že by se nějakým způsobem podařilo dosáhnout toho, aby zdroj (v tomto případě tedy DVB-T2) dokázal v Tvheadend zamezit nahrávání jsem ještě neslyšel (i když by jistě komerční televize o něco takového stály 1 ), pátral jsem po tom, ale zatím nic na toto téma nenašel. Spíše to tedy vypadá na nějaký bug na úrovni Tvheadend. Párkrát jsem někde zahlédl informace o problémech "pass" stream profilu v Tvheadend, ale v současné době o žádném konkrétním "issue" (po zběžném hledání ve fóru Tvheadend a v seznamu "issues") nahrávání DVB-T2 není ani vidu ani slechu - nicméně, raději si to projdi - Issues.pdf

Ještě bys měl říci, co znamená "nejde časově nahrávat". Znamená to, když chceš v Kodi Guide zadat pro vybraný pořad v budoucnosti nahrávání, že se vůbec jako nahrávaný neoznačí? A rozumím tomu tak, že kanály muxu ČT nahrávat jdou? A co když dáš nahrávat právě přehrávaný program, to funguje? A zkoušel jsi zadat nahrávání přes čas, ne přes EPG? A co zadat nahrávání přes GUI Tvheadend? A jsi si jistý, že se nahrávání nakonec spustí, jen se pořad v Guide jako nahrávaný v budoucnosti neoznačí?

Jistě by bylo dobré, podívat se do logu Tvheadend, co se stane, když se pokusíš v Kodi nějaké nahrávání zadat.
Ano, je to pres standardni CE TVH addon.

Myslim, ze to byl problem prechodove site, kde neco vypli a neco ne - jak jsem psal, ted uz ji ani nenaladim.

Re "casove nahraveni" - nahravat soucasny porad slo, nahravat neco v budoucnu (at libovolne) neslo. Bez ohledu na to, zdali to bylo pres Kodi nebo primo TVH GUI.

Nicmene, tim ze jsem preladil na multiplexy 22 a 23 taky vypada ze by to mohlo fungovat, ale nadsenej z rozdeleni na dva multiplexy nejsem.