XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: natazeni nahravani
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobry den,

mam trochu problem s nahravanim. Pro Novu Cinema a Novu obecne (no, ono v podstate vse krome CT), je EPG spise opravdu jen "guide", a casy zacatku/konce vubec nesedi.

Snazil jsem se to vyresit nastavenim pre a post recordning padding. Nastavoval jsem to jak v Kodi PVR, tak primo v TVH, ale vypada to, jako by oboje nastaveni bylo ignorovano. V Kodi jsem nastavil + 1H a utlo to uplne stejne jako predtim, v TVH + 30 minut, a uplne stejne..  Kde se to da nastavit aby to opravdu fungovalo?

System je CoreElec 9.2.0,  TVH 4.2.8-27, na N2, Sky tuner.

Diky moc,
ve
@v.e To, že časy nesedí, nad tím se snad ani není třeba pozastavovat, to už snad lze označit za "vlastnost" 1. Již od nepaměti (a z tradice) dávám -1 a +10 minut, a pokud vyloženě nedojde k posunu v programu, tak to stačí. Když je to něco, u čeho je ten posun pravděpodobný, tak to individuálně upravím.

A že by to nefungovalo? Nevím o tom, nahráváme hodně, ručně či podle pravidel časovače z Kodi, často přímo v Tvheadend i přes jiné klienty nebo web a vše vždy sedí. Dokonce jsem si teď vyzkoušel nastavit v Kodi jiný čas před a po, zadal ručně nahrávání z EPG a v Tvheadend se to projevilo správně.

Nevím co a kde chceš ještě nastavovat. V Tvheadend je to záležitost parametrů použitého nahrávacího profilu a pak případně individuální úpravy již založeného záznamu o nahráváním, ale to asi nebude tvůj porblém. V Kodi je to v nastavení PVR & Livte TV, případně lze časovače a jejich pravidla (do jisté míry) také dodatečně individuálně pravit.

Podívej se v Tvheadend, zda ty hodnoty pre a post jsou u plánovaných nahrávání zadány správně. Někdy by mohlo dělat neplechu použití "Použít stav vysílání z EPG", já tuhle "feature" zásadně nepoužívám...