XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Libreelec 9.2.1 vypne TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím všechny, chci vás poprosit o radu když chci vypnout raspberry pi2 na které mám libreelec 9.2.1 vypne mi i TV. V nastavení mám funkci vypínání šedou tedy nefunkční. Předtím jsem měl verzi 9.0.1 a to bylo bez problémů. Můžete mi prosím poradit co s tím aby to TV nevypínalo. Ještě mám jeden dotaz dřív než jsem začal používat libreelec používal jsem openelec a při vypnutí maliny se to samo přeplo na TV poslední sledovaný kanál od toho co používám libreelec tak to zůstane na hdmi. Děkuji za odpověďi.
Tohle mi bohužel nepomůže..... problém není v ovládání ale ve funkci vypínání samotné maliny......v kodi kliknu na vypnout systém a vypne to i TV což nechci dřív to nedělalo.
Ano, a to je právě záležitost nastavení CEC. Buď to máš nastaveno v TV, ale spíše to bude v nastavení CEC adaptéru v Libreelec.
Díky za pomoc...... nastavení CEC v Libreelec a už to vypne jen malinu. Jen to přepnutí na živé vysílání TV při vypnutí maliny mi pořád nějak uniká ale i tak ještě jednou děkuji za pomoc.
Tak to nefungovalo ani mě, ale to už bude spíš někde v nastavení TV, aby se při neaktivitě jednoho zdroje přepla na jiný.
Jinak nemáš zač. 6