XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: CODI - nefunkční na druhé TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den, mám 2 TV sony Bravia, na obou mám nahrané CODI. Na jedné TV běží bez problémů, na druhé spustím třeba dětem pohádku, ona se začne přehrávat, ale po cca 2 minutách se vypne. 
Můžete mi někdo poradit co tím?
Tak nevím, jak se jinak zeptat. Jako doplněk využívám sosáč, a jednoduše na jedné TV se přehraje jakýkoli film nebo pohádka bez problémů až do konce, ale na druhé TV se po dvou minutách od spuštění film vrací na začátek, prostě se nepřehrává.
Ano, zdroj přehrávaného obsahu je dost podstatná informace, kterou jsi měl uvést hned. 
​​​​​Zkontroluj nastavení doplňku, hlavně přihlašovací údaje. A zkus jestli to dělá i při přehrávání z jiného zdroje.
Jo a oprav si název tématu.  4
no dobře a tohle jsi četl?

" V první řadě co nejpřesněji popíšu zařízení, na kterém Kodi provozuji. Dále pak, pod jakým OS (Windows, OpenELec, Android,...), a jakou verzi Kodi používám. Nejlepší je toto info umístit v nastavení uživatele do podpisu.
Při problému s přehráváním vždy uvedu zdroj, ze kterého přehrávám (lokální soubory, NAS, doplněk,..), a způsob připojení zařízení k síti (WiFi, ethernet). "


pokud jsou to dvě zcela tožné televize, tak pravděpodobně jen došlo k chybě při instalaci Kodi, respektive Sosáče, vyzkoušel bych přeinstalaci,
Máš výhodu když víš bezpečně, že lze nainstalovat, tak aby bylo vše funkční (viz jedna z tvých TV) 14
Ok, děkuji za poučení a omlouvám se, jsem jenom žena, moc tomu všemu nerozumím. Obě TV jsem nastavovala stejně. Obě TV SONY mají Android, a Wifi připojení. Včera jsem se snažila aktualizovat Sosáč a stále nic.
1. Píše sa to Kodi
2. Že je niekto žena, je len výhovorka, aby sa nemusela nad vecami zamýšľať, snažiť sa a takto to hodiť to na niekoho iného. Poznám ženy, ktoré hravo strčia do vačku väčšinu chlapov ohľadne nastavovania elektroniky, lenže oni sa k tomu stavajú trochu inak, než ,,som len žena". Reprodukčné orgány nijako neovplyvňujú tieto schopnosti. Je kopec chlapov, čo to nezvládnu ani len natoľko ako ty ;)
3. Úplne odinštaluj celé Kodi, nech sa zbavíš všetkého, čo sa tam mohlo pokaziť. Nainštaluj Kodi, Sosáč, nezabudni nastaviť Sosáč (pozor na meno, heslo).
Ak to nepôjde ani tak, tak postupuj podľa tohto návodu: https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-ako-ziskat-log-subor
Nevymlouvám se, ale nikdo není dokonalý, každý přeci dělá co umí. Jsou věci, kterým možná nerozumíš zase ty a určitě to nebudeš brát jako výmluvu, ale řekneš si o pomoc, nebo o radu. V každém případě za Tvoji radu děkuji, pokusím se to tak udělat. 
Spíš jsem doposud řešila to, jestli třeba není problém v tom, že jsou přijímače dva, ale provozovat to mohu jenom na jednom. (A zase jsem se tedy asi hloupě zeptala?).
Nexi2:

obidva TV su na rovnakej wifi, to znamena idu na 1 IP?
Ano, na jednu IP.
Nexi2:

je to divne ako sa to chova. A ked vypne film, v tom case je pustena 2.telka so Sosacom? Ak teda si v Sosaci spravne prihlasena, ja by som najskor dal kodi do zakladnych nastaveni cez nastavenie aplikaci a na novo nainstaloval Sosac. Ak to nepomoze, tak ako ti radil kolega uplne odinstaluj kodi a nahod to na novo.
No právě se o to snažím, celé jse to nainstalovala znovu, jen nenalézám v doplňcích Sosáč .. a tudíž nevím jak ho tam dostat.
Ako si ho tam dostala prvý krát?
Už se mi to podařilo, tak zkouším pustit film a uvidím zda dojde konce ....

No, takže to opět po 2 minutách vypnulo ... 10
Nexi:

a ten interval vypnutia je presne rovnaky alebo je to vzde iny cas? Nevies vyskusat iny video doplnok?
Vypne to vždy ve stejném intervalu, to mi hlava nebere, protože na druhé TV to běží bez problémů. A ani v čase, kdy jsem to zkoušela na druhé TV, kodi spuštěné nebylo.
Nexi2:

no nic ma nenapada kde by mohla byt chyba. Aku verziu Kodi tam mas? Je priamo z google play store. A ked pustis film z flashky, tiez prerusi prehravanie?
Skus nainstalovat doplnok subory online a kup si na jeden mesiac webshare ulozisko a vyskusaj pustit film. Takto zistis ci chyba je v Sosaci alebo chyba je vseobecna priamo v Kodi
Pokud vím,tak 2 minuty běží film z Sosáče bez premium účtu.
: Je to tak. U televize, kde film vypíná po cca 2 minutách je chyba buď ve jméně, nebo v hesle.
Jsou obě, jméno a heslo, bez českých znaků s přehláskami?
Máš v Systém-Rozhraní-Regionální nastavené stejné volby pro znakovou sadu a rozložení klávesnice?