XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Synology DS218 + Kodi nezobrazí epizody
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,
prosím o radu. Buď mě jenom řekněte, že jsem blbej, že to takhle vůbec nefunguje, nebo prosím naveďte jak to dělat lépe :).

Na Synology mám sdílenou složku Video, v ní mam podlsožky Videos a Series. Celá složka je sdílena a práva pro připojeného uživatele jsou root. Dále mám na synology povoleno NFS.

Do složky Series jsem si přidal složku "Beruška a černý kocour" do ní další složku "Season 01" a do ní jsem vložil díl seriálu
Pak mám "Masha and the bear season 1" a v této složce mám všechny epizody 1 serie.

Každou epizodu jsem otevřel v Subleru a dotáhl všechny metadata a poster.

V Kodi jsem si dal přidat seriály, zvolil jsem NFS, našel svůj synologi server a vybral složku "Series", dal OK -> zvolil že se jedná o seriály a nechal defaultní knihovnu na dotažení metadat.
V ten moment se to synclo, ale pokud si najedu na záložku seriály v kodi, tak se mě zobrazí že mám 2 seriály, u Berušky se mě načte poster, u Máši se mě nenačte nic. Ale oba dva seriály nemají v sobě žádnou epizodu, resp Kodi je buď filtruje, protože mu něco chybí nebo nevím.

Pokud si normalně na Kodi otevřu soubory a otevřu tu složku seriály, tak tam se proklikám až k epizodě, kterou i pustím.

Můj dotaz je. Mám blbě udělanou strukturu filmové DB a mám ji mít jinak? Měl jsem za to, že Kodi si to složí podle Metadat a podle toho to organizuje. Kouká se nějak Kodi na název souboru, nebo jenom kouká na metadata.

Druhá věc, měl jsem za to, že pokud se Kodi nepodaří nějaký film/serial napárovat, tak to zobrazí jako nezařezený a ne, že se vůbec nedá najít.

Jinak používám Rpi3 a poslední verzi KODI.

PS: S tím, že si to pustím přes souborovou strukuru dokážu žít, ale děcka jedou podle obrázku, tak bych to i rád chtěl vyřešit :)

Díky za každou radu.