XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPrima - Roman Smolka
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(22.1.2021, 9:23)predator.1 Napsal(a): [ -> ]Ahoj, v doplňku píše chybu autorizace. V prohlížeči a té jejich aplikaci běží. Účet samozřejmě mám a v doplňku zadaný správně

sem na tom stejne odroid N2 s coreelec edition
Thumbup Instaloval jsem novou verzi doplňku, zkusmo vyplnil přihlašovací údaje (aniž bych byl registrován) a uviděl hlášku. Pak jsem provedl na iPrima registraci a potvrdil v mailu.
Kodi spustil pro jistotu znovu (Android 10 tablet). Doplněk v zápětí přehrává a žádný problém. Banana
EDIT: Na RPi 3B a LibreElec 9.x /Kodi 18.6 také funkční.

.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.iprima/settings.xml ...tady si najděte, jak jste zapsali Jméno (mail) a Heslo.
Komu doplněk hlásí "Chyba autorizace", vyzkoušejte kroky v tomto pořadí:
  • Zkontrolujte správnost přihlašovacích údajů
  • Restartujte Kodi
  • Pokud problém trvá, zkuste si vytvořit nový účet na iPrima.cz, ověřte v e-mailu a vyzkoušejte doplněk s novými údaji
Jinak jsem nahrál update [1.3.1], kde je vylepšené logování. Když se nepodaří zprovoznit, stáhněte si novou verzi, zapněte v nastavení Kodi protokolování a postněte sem log (návod).
[attachment=7015]
tak me to nejde posilam log
Doplněk funguje super na Rpi4 i 3B+, Kodi 18.9.
Díky moc za přihlašování.
Honza
Banana
Ještě jsem teď kontroloval u nich na webu, jestli jsou má zařízení autorizovaná a vše v pořádku. Ovšem přes kodi stále stejná hláška. Nevadí, přes jejich aplikaci to funguje. Zítra jestli nezapomenu, tak pošlu případně log.
predator.1: Zajímavé... podle logu od  mi přijde, že je problém v tom, když člověk nepoužívá jejich mobilní appku - doplněk se totiž tváří právě jako mobilní aplikace. Jestli mi o víkendu vyjde čas, podívám se na to.
Psal jsem tady https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-iprim...7#pid97717 ...jak jsem spustil doplněk (1.3.0 a pak 1.3.1) v Kodi na dvou zařízeních. Bezplatný přístup. Přitom na stránce iPrima Sprava zařízení nemám registrované žádné, tedy 0 a volných pozic 5.
V nápovědě uvádějí, že zařízení se při prvním spuštění registrují automaticky a ty, Romane, píšeš, že doplněk se tváří jako mobilní apka. https://podpora.iprima.cz/hc/cs/articles...132fbc7106

Nikde nemám jejich mobilní aplikaci ani HbbTV a zatím jsem nepouštěl přes webový prohlížeč. Divné nebo nechápu.

Možné však je, že je to skryté (chyba nebo finta) a že při naplnění počtu 5 nebudu moci mazat zařízení a budu v koncích s tímto přihlašovacím mailem.
Zkoušet to naplnit teď nechci.

EDIT: V helpu píšou, že zařízení s mobilní aplikaci se pojmenuje na pozadí se systémovým názvem zařízení. Jestlipak není konflikt, pokud jsou stejné názvy (např. Kodi, Kodi Kodi, .....)
Na CoreElec 9.2.5, Kodi 18.9 vše OK, díky.
Zatím se mi u sebe nepodařilo problém nasimulovat.
: a .1: Zkuste to pls s čerstvým účtem a před přihlášením smažte soubor userdata/addon_data/plugin.video.iprima/settings.xml
to jsem uz zkousel smazat  soubor s heslem a zadat to znova a furt to same proste me se ani v apce na webu neukaze jako ze pridane zarizeni
krtekkazatel: Jako registrované zařízení se mi nezobrazuje ani mobilní appka. Asi to sama Prima nemá moc vychytané. Chápu správně, že jsi to zkoušel s nově zaregistrovaným účtem?
jj uz mam 2 ucty
Ke konstrukci hesla v přístupu, který funguje - 10 a méně znaků. Mám pouze malá a velká písmena, číslice.
Nemám divoké znaky a národní znaky (@&%... ěščř...).
Může totiž být, že některý systém nepředá znaky hesla správně.
Tak už to jede. Udělal jsem v mobilu ten výmaz settings.xml... Cesta k němu je...
/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.iprima/resources
settings.xml
Potom jsem zapl kodi a odinstaloval Tvůj doplněk iprima, znova nainstaloval, zadal znova přihlašovák a heslo a funguje. Buď to bylo tím, ale nešlo mi to včera v té verzi 1.3. nebo jaká to byla. Tady v té poslední to jede. Takže děkuji
Nová verze [1.3.2] umí generovat své device id a posílá ho v dotazech na server. Snad to vyřeší problém s hláškou "Chyba autorizace". Sám bohužel nemůžu odzkoušet, neboť jsem tu chybu nedokázal vyvolat.

Po updatu promázněte nastavení, aby se vygeneroval nový token - dá se to udělat snadno v nastavení doplňku, tlačítko Výchozí
roman.s: funguje to  dik moc ses nejlepsi
asi pomohlo generovani id
@roman.s: Plánuješ udělat také Matrix verzi ? Pokud ano, v jakém časovém horizontu ?
Předchozí Leia verzi jsem si pro Matrix upravoval sám. Nyní (po upgrade vynuceném přihlašováním) bych ale musel pracně hledat, kde jsou změny. Ale vzhledem k tomu, že doplněk iPrima využívám minimálně (mám O2TV, takže používám doplněk Zpětné sledování O2TV (OTT) od waladir), tak asi počkám. Ale bylo by hezké, mít funkční oboje.
: Vyzkoušej novou verzi [1.3.3], měla by fungovat pod Matrixem. Pro starší verze jsem vytvořil branch "leia", podle instrukcí wombata
Zdravím. Trochu jsem laboroval jelikož mi doplněk stále vyhazoval "chybu autorizace" a došel jsem k tomu že pokud mám aktivní předplatné = "Chyba autorizace". Založil jsem nový účet = Přehrávání ok. Zapl jsem 24h předplatné zdarma a = "Chyba autorizace". Pokud není aktivní předplatné tak funguje super. Třeba to něčemu pomůže.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12