XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Označování seriálů jako (ne)shlédnuté
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den.

Koukám na seriál po druhé a pro přehlednost by se mi hodilo ho celý označit jako neshlédnutý. Prosím, dá se to udělat nějak inteligentně? Označit jako neshlédnuté se mi podařilo jen selektivně díl po díle. Jde nějak označit série nebo dokonce celý seriál? Odpověď jsem tu nikde nenašel.

Win 10; Kodi 18,5

Děkuji.
Označit lze epizody, série i celý seriál ale pouze pro tituly v knihovně Kodi - tohle je standardní vlastnost Kodi. Funguje to "obousměrně" - např. série se ti označí za shlédnotou v případě, že jsou označeny za shlédnuté všechny její epizody, stejně jako se za shlédnuté označí všechny epizody série, kterou označíš jako shlédnutou. To samé platí i level výše, tedy pro seriály a jeho série.

Nejde to (většinou) ale samosebou, pokud jsou to seriály prezentované v nějakém doplňku. Tam je ten mechanismus označování za shlédnuté v režii toho doplňku a záleží na tom, jak to má udělané. Ale zatím jsem se s tím, že by to u doplňků fungovalo 100% stejně jako v knihovně Kodi nesetkal. Celkem dobře řešené má originální Stream Cinema, ale i tam jsou nějaké mouchy, takže to úplně stejně jako v knihovně nefunguje, ale pro uživatele tu očekávanou přidanou hodnotu poskytuje. Nový addon Stream Cinema Community tohle zatím neřeší vůbec, tam je ta vazba seriál-série-epozidy docela "slabá". Ale dá se předpokládat, že se to také časem zlepší.
Děkuji za objasnění. 5
O ako plugine je reč? Nejde to ani cez trakt spraviť? Tam sa dosť ľahko označujú a odznačujú videné seriály, cez web (kľudne aj na telefóne) ale ešte nemám skúsenosť s SCC ako pracuje s traktom a ako je spravená logika synchronizácie, či to spätne zruší ,,videnie" v SCC alebo naopak zase označí ako videné na trakte.
Ako píše : cez knižnicu je to na 2 kliky, ale pluginy sú tvrdší oriešok.

Ešte ma napadla jedna dosť crazy možnosť: nastaviť si cez keymap editor nejaké tlačidlo na označovanie videné/nevidené a rýchlo si to naklikať tým tlačidlom Big Grin