XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Webshare privat - foto/video
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Začíná mi to být také víc nežli jasné, ale třeba se někdo chytne a dobře promyslí, jak by měla architektura doplnku fungovat. Samo sebou, že mám již několik let připojen přes sambu disk z NASu a jak to funguje? Otevření složky cca minuta, pak pád kodi. Pokus dva otevření složky cca půl minuty. Vykešování ramky miniaturama a jdu dělat kafe. Při prohlížení fotek (někde v polovině) pád kodi. 

Nepředstavitelná věc je ještě pouštění hudby na pozadí. Prostě, android televize na tohle nejsou. Vyřešil by to doplněk, který by si miniatury udělal někde na NASu (něco jako Twonky) popř. rovnou v televizi (v opravdu malé velikosti např. (300x300 pixelů), a až po otevření konkrétního obrázku zahájil stahování.

Jinak to označování složek podle datumu jsem vlastně nikdy nepochopil. Za 5 let už netuším jestli byla dovolená v roce 2005 nebo 2010. A hledat pak něco konkrétního je taky opruz, ale proti gustu 1 1 .
Nejak mi tady posledni dobou unika zadani tematu: webshare - fotky v soukrome slozce
Pravda, pravda, trochu to tady ujelo. Ono to asi vždy nejde, zůstat v "kolejích", vždycky se najde "ještě něco k tématu" co chce kdo dodat. Prodiskutovali jsme si to, vyměnili pár názorů, pár názorů kofrontovali. Za mě dobrý, to co jsi vyrobil je právě to, co chybělo, mít možnost využít jednoduše a efektivně WS (který už většina používá kvůli video addon) i pro zdroje jiných typů médií. Ani nevím, jestli této úloze ještě něco chybí. To ostatní, co tu padlo, to bych já osobně už neřešil, nebo když už, tak řešil více obecněji, tedy někde jinde. Ale pokud někdo vytvoří to jasné zadání a tebe to nakopne k nějakému dalšímu rozšíření funkcí právě tohoto addon... 1

BTW Mě osobně ta diskuse nakopla snad jedině k tomu, abych se zamyslel nad jednoduchým addon který by přidal do kontext menu Kodi Fotografie dvě položky, Spuštění/zastavení přehrávání hudby a Nastavení přehrávání hudby, které by obsahovalo:
  • povolení automatického spuštění/zastavení přehrávání hudby z nastaveného (viz dále) zdroje hudby při spuštění/zastavení automatické prezentace fotografií
  • nastavení zdroje hudby ve variantách - playlist, adresa zdroje, ...
  • nastavení způsobu výběru skladeb z nastaveného zdroje - sekvečně, náhodně
Me zatim napadlo jak by mozna slo udelat aby se pri prezentaci fotografii prehravala hudba na pozadi. V nastaveni by se jen vybral urcity playlist. Ten jde mimochodem vytvorit i z hudebniho doplnku vyberem souboru, nebo i slozky
Tuhle jsme si s tím hrál, vyrobil cvičně jednoduchý addon a v něm přes xbmc.executebuiltin(), spouštěl přes PlayMedia() hudbu z vybraného zdroje. Mně to funguje celkem dobře, přidej pár podmínek, nastavení a automatizace a máš to v kupě taky... 1
Webshare Private Media v0.5.0
- pri prezentaci fotografii mozne prehravat hudbu na pozadi (playlist)

http://saros.wz.cz/repo/plugin.image.ws-...-0.5.0.zip
ty si nejlepsi az budu doma, zkusim
Musis si vytvorit nejaky hudebni playlist a ten vybrat v nastaveni. Playlist jde vytvorit i z doplnku. Takze muzes vybrat treba nejakou slozku z mp3 co mas na webshare. Pak jen spustis prezentaci. Jen kdyz to zaroven streamuje hudbu, tak to asi bude narocnejsi na hw a na internet.
Ahoj, tak už jsem z dovči doma a testuju. Bohužel, nedaří se. Jak vytvořím playlist z doplnku. Je tam pouze adresa special:// a pod. Při nabídce se zobrazí prázdné okno, kde lze vytvořit složku, ale ani ta se nevytvoří. Asi na to jdu ze špatného konce. 

Pokud najdu mp3 přímo na WS z doplnku, tak v kontext nabídce také nelze nic vytvořit. 

Budu tedy muset vytvořit playlist bokem, třeba na PC?
Hudba => Seznamy stop => Novy seznam stop... =>Vlevo Soubory => Doplnky hudby => Webshare Private Media. Vyberes hudebni soubor, nebo slozku a pres menu das pridat. Pak Ulozit seznam a pojmenovat. Muzes takto vybrat soubory i z lokalniho disku. Takto vytvoreny playlist pak vyberes v nastaveni doplnku.
To je lisacky, vubec me to nenapadlo. Lezl jsem tam pres nastaveni doplnku ??? diky
Tak po delší době dva dotazy:
1) stále přetrvává problém se složkou, kde je například 500 fotek. Zde začne nekonečně načítání a složku neotevře. Končí to pádem KODI

2) Prosím, šlo by udělat obdobu doplňku na VEŘEJNÉ SOUBORY? Tj. ty soubory, které jsem já pod svým nickem nahrál a a najdu je ve složce veřejné? Jsem uploaderem Formule 1, ale vzhledem k velikosti a distribuci je nahrávám do složky veřejné. V kodi se k nim pak ale nijak nedostanu. 

Předem ti děkuji za trpělivost a odpověd.
K veřejným souborům na WS se dostaneš přes doplněk "Soubory online".
P.S. Pokud tedy ten soubor není označen jako "18+".
to mi nejak uniklo, diky moc

PS: tak ti nevim, ale nikde tam pod webshare neni polozka veřejné soubory. Pokud si myslel vyhledávání, tak na to mam doplnek spis od clienta, ten mi prijde lepsi. Jenze, ja vyhledavani nemyslel. Spis jsem si říkal, jestli by se nadala.nekde zobrazit cela slozka, kterou na ma. na WS jako soubory verejne.
: Ty se chceš ke svým souborům ve složce Veřejné přihlašovat "neveřejně" s loginem?
A dotaz, máš ty F-uploady pojmenovány jako F nebo náhodným řetězcem?
Mam zkratka ma svem profilu 400 GB dat, ktere jsem nahral pod svym nlNickem. Myslim, ze pres API Webshare by se na ne dalo lehce dostat, tak abych je mel pospolu. Nektere soubory mam pojmenovane nahodile, jine podle domluvy na SCC a jine maji jednoduchy retezec pro dohledání.
Tak jsem ti to rozdelil na soukrome a verejne soubory. To ze kodi spadne pri velkem mnozstvi souboru me neprekvapuje. Nejspis jak se nacitaji nahledy. Chtelo by to udelat nejake strankovani treba po 50 souborech.

http://saros.wz.cz/repo/plugin.image.ws-...-0.6.0.zip
(30.9.2020, 13:20)terzdek Napsal(a): [ -> ]....Nektere soubory mam pojmenovane nahodile, jine ... a jine .....
Já měl na mysli konkrétně ty F=formule1, protože tam vidím i názvy podle sezóny a jen hádám, jestli jsou to ty tvoje?
A "máš SZ" s dotazem.
Tak jsem chtěl testnout a něco opoznámkovat, jenže v 18:32 zmizely testovací adresáře a soubory...

[Obrázek: unknown.png]
Už jsem si myslel. že se mi splašil doplněk, když mě nechtěl pustit do složek. 
Chtěl bych tě poprosit o jednu úpravu. Bylo by možné zachovat původní strukturu, tzn. aby se po vstupu do doplňku objevily tak jako minule všechny vytvořené adresáře a jako první položka by byla složka "Veřejné soubory"? Myslím, že by to tak bylo přehlednější a o chlup rychlejší. A do přílohy zasílám dvě samostatná loga, jestli je možné rozlišit music & pictures.
Stran: 1 2 3 4 5