XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: NHL Live + Live fotbal streamy (HD) [návod k instalaci 2 funkčních doplňků]
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
RISING TIDES funkční pro Kodi 18 (Leia)
THE CREW jede i na Kodi 19 (Matrix) 


Ahoj, docela často mi lidi píšou ohledně streamů na fotbal (Premier League, La Liga, Serie A atd.) a NHL, tak sem jen napíšu v rychlosti návod na moje 2 odzkoušený doplňky, který používám už léta a vše je funkční v HD kdyby někdo měl zájem vyzkoušet:

Používám dva pluginy: RISING TIDES (fotbal) a The Crew (NHL)

Odkaz na repo Rising Tides je zde (http://mullafabz.xyz/Repository/) a odkaz na The Crew repo je zde (https://team-crew.github.io/) obojí zapsat jako nový zdroj do správce souborů a nainstalovat. Co se Rising Tides týče, ten používám vyloženě na fotbal v sekci LIVE FOOTBALL uvidíte odkazy v den utkání na všechny TOP ligy, vždy hned první odkaz v nabídce zápasů je multi výběr (název zápasu bez uvedení kvality např. ARSENAL vs WATFORD) ten používám já, jsou tam odkazy od 480p až po 1080p, ty 720p bývají většinou v 60 fps tzn kdyby náhodou vám nějakej lepší nešel, tak vyberete jistě i z nich. Jsou tam linky většinou po 4 streamech v různých barvách, já vybírám vždy prvně 1080p, stane se i že některý nereagují, ale pokaždý se z toho podaří vybrat, alespoň u Premier League na kterou koukám hodně, tak se mi nestalo, že bych nespustil stream. Případně jsou tam linky i zvlášť, to hned pochopíte, je to přehledný. Streamy spouštějte nejdřív tak 10 minut před začátkem zápasu. The Crew používám na NHL (je to obrovskej addon nejen na sport, ale i na filmy, seriály atd), tam je cesta ke streamům následovně: SPORTS - NHL - NHL LIVE je tam už víc podsložek, já používal NHL Live (VK) kde byly odkazy vždy cca 15 min před zápasem, aktuálně koukám, že jich tam je 7 těch typů odkazů, to budou nejspíš nový zdroje, tak je třeba pak případně vyzkoušet. Dodatečně vám plugin ještě nejspíš nabídne doinstalovat dodatek The Crew Sports, tak ten odsouhlaste a nainstalujte.

Update: v doplňku Rising Tides jsou nově v sekci EXTRA LIVE CONTENT streamy i na NHL, MLB, NBA tzn. že by mohl postačit čistě tento jeden addon pro sport.

Pokud máte někdo třeba i lepší tipy, klidně se tu můžete podělit :)
Digi Sport 1 a Digi Sport 2 a Premier Sport v rámci mého IPTV tarifu.
A na CZ/SK hokej, na jinej nesázím mám v KODI TELH doplněk.
Já mám taky placený kanály, ale jen v cz a radši koukám na Sky Sports, BT Sports skrz komentátory... Ty český nemusím moc. Tak využívám i tyhle 2 doplňky.
V repu Saros je doplněk NHL CastStreams, dle popisu podporuje streamy živě i ze záznamu.
Nutností je registrace na caststreams.com a pro sledování v HD je potřeba zaplatit darovací poplatek.
Ty zaznamy jsou spis jen 10 minutove sestrihy. Ani nevim jestli ty live prenosy jeste funguji. Prvni 4 zapasy jsou naplanoovane na 1.8. , tak uvidime.
Takový malý postřeh, pokud by měl někdo podobný problém.....
Nešel mi nainstalovat addon The Crew.Po instalaci se mi automaticky zakázal repo, pokud jsem ho povolil, ihned se sám zablokoval. Po zakázáni doplňku Indigo ( používám na zálohování ), bylo již vše v pořádku.
The Crew jede úplně parádně, sleduju přes to anglickou, španělskou i německou ligu, dá se tam vybrat ze spousty streamů. Je to parádní doplněk, jsem maximálně spokojen.
Který z doplňků v repu je určen pro tyto fotbalové přenosy?
The Crew a dej si FIFA a je tam fotbalu mraky i různý americký ligy.
v The Crew mi nejede zvuk? Na Android TV. Nema nekdo podobny problem?
vinne2: Já teď koukal na UFC a jelo to úplně parádně.
Jj, i NHL jede paradne. Sice jen 1280x720, ale za to 59.9 FPS.
: používáš nějaký VPN?
Neni potreba
: díky
Ani jeden mi na kodi 19 nefunguje. Nejde nainstalovat ani repozitar.
Neni to urcene pro Kodi 19.x
Update: The Crew jede bez problému (Coreelec verze Matrix 19), Rising Tides bohužel zatím jede pouze na nižší verzi. Je možný že pro Matrix vyšel už nějakej konkurenční, každopádně já vše vždy pustil přes The Crew addon.
Funguje někomu nějaký doplněk na naši fotbalovou ligu?
Jo TELH se zapnutým “all”.
Musíš mít konto na Tipsportu.
Stran: 1 2