XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Kodi Leia 18.8 vydáno
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
https://kodi.tv/download  , záložka "Recommended"
ahoj,jak můžu aktualizovat Kodi 17.6 na nejnovější Kodi..poradí te  zmatenému  nováčkovi...?
@honza.leflik Co takhle napsat v čem to máš, zmatený nováčku ?   6    Předběžně, jestli to máš v Androidu, požádej pana Googla a vyhledej si apku s novu aplikací, stáhni si jí, povol si instalovat z neznámých zdrojů a z flešky to zkus nainstalovat.
ahoj,díky- android..zkusím ..a přímo v tv boxu kde mám Kody 17 ,tak tak jak píšeš to nejde přeinstalovvat? je pře flešku?

ano,tak to šlo přímo v TV boxu..ale díky ..myslel jsem,že stačí někde zadat aktualizace a Kodi se posune na vyšší úroveň...pěkný den Honza
na  kodi leia 18.18. mám problém s rozlíšením 1920x800.Obraz je úplne úzky a nedá sa roztiahnu na celú obrazovku.Pri akomkoľvek nastavení ostávajú hore aj dolu čierne pruhy.Pred asi dvomi týždňami s tým nebol žiadny problém.
: Píšeš jen oznámení o podivnosti na Kodi 18.8? Pokud potřebuješ nápravu, připoj informace o HW, zobrazovači, systému, verzích před  dvomi týždňami a nyní a po jaké změně k tomu došlo.
@damisga Před časem mi takto dodrbaný Kodi na boxu s CE donesl synovec. Po pár minutách laborování jsem to dal do defaultu, znovu nainstaloval doplňky a byl klid.
kodi mám na TV philips PUS 65 7502.OS Android.Mám pocit,že sa to udialo pri zmene Kodi Leia 18.7 na 18.8.
Nemám takovou TV, tak nevím.
Vyzkoušej napsat samostatné téma
https://www.xbmc-kodi.cz/forum-android-android-tv
https://www.tvfreak.cz/forum/
Je to 4K TV a nevíme, jestli máš to rozlišení 1920x800 ve skinu (rozhraní) nebo videa v playeru. Nějaké jiné ti chodí dobře?
Preinštaloval som komplet KOdi 18.8 a tiež TV.Vyzerá,že to pomohlo.Dá sa mi s obrazom pracovať ako pred tým.Tzn,že si ho zväčším respekt.príblížim bez toho aby mi ostali čierne pásy na obrazovke.V akomkoľvek rozlíšení.