XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: VPS pre tvheadend
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ma niekto z vas tvheadend na VPS?
Poradil by niekto odskusanu VPS?
Vidím, že se nikdo se zkušenostmi neozval. Já je také konkrétně nemám, ale myslím si, že nejjednodušší cesta pro testování bude jít např. cestou vmplayeru a nainstalovat na něj třeba ubuntu. Podle mne není důvod, proč by to fungovat nemělo. Kdysi jsem takto instaloval Tvheadend v rámci generic LibreELEC nainstalované na x86_64 virtuálním stroji. Nakonec jsem Tvheadend spustil ale do plného provozu, tedy včetně příjmu TV vysílání, ho nedostal (neměl jsem k dispozici TV přijímač a řešil jsem primárně něco jiného), ale zdálo se mi, že by to fungoval mohlo.
: dik za odpoved mij tvh ide na virtualke proxmox ale chcel som prejst na nejaku sluzbu typu vps alebo dedicated server.dovod je ten ze ceny su v dnesnej dobe celkom fajn na tieto sluzby a nemusim sa starst o hw preto ma napadlo toto riesenie.
Preto ak ma niekto skusenosti s tYmto budem rad ak sa ozve
Aha, tak o téhle úrovni řešení jsem vůbec neuvažoval. V tomto světle byl můj post asi trochu dětinský. 1 Na druhou stranu, co chceš slyšet? Šel bych na jistotu, vzal bych VPS Linux/Ubuntu server v nějaké základní konfiguraci, na tom Tvheadend rozjedeš vždycky, a pak už je to jenom o výkonostních a diskových (pro nahrávání) požadavcích, podle kterých to můžeš do produkční konfigurace nafouknout. Prakticky všichni provideři nabízí různé flexibilní formy pronájmu, včetně krátkodobého účtování, třeba i po hodinách.
(16.8.2020, 14:29)sonics007 Napsal(a): [ -> ]Ma niekto z vas tvheadend na VPS?
Poradil by niekto odskusanu VPS?
Dobré, rýchle a odskúšané vps sú na hukot.net a zonercloud.cz (Debian+TVH a gigová konektivita). Maximálne som bol spokojný aj s Master internet.cz ale tam je ročná viazanosť. vps bohato stačí, nemá význam ísť do dedikovaneho servera pokiaľ uvažuješ len o iptv, aj základné konfigurácie stačia na cca 20 pripojení v konfigurácií streamov s použitím pipe a ffmpeg.

Jsem uživatel používající GM1910 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Ahoj ja používam od Hetzner. In traffic majú neobmedzený a out je na 20TB na mesiac.
Ako spomínali Hukot tak s tým mám docela zlé skúsenosti. Ako náhle začneš vyťažovať trafic na VPS tak rýchlosť klesne. Bez upozornenia. 
Prevádzkujem na tom TVH už nejakú dobu a nikdy som tých 20TB neminul.
Hetzner VPS
diky za vase skusensoti idem hned kuknut