XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Levný FullHD DVB-T2 SetTopBox k TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mozna resite, jako ja, pro okruh rodiny a pratele STB kvuli zmene vysilani na DVB-T2. Povedlo se mi najit takovy, ktery stoji dost pod 3 stovky, ma HDMI a opravdu funguje 40 49

Objednal jsem si jeden na zkousku, uz ho mam doma, dokonce ma cestinu a zvlada dobre i ceskou diakritiku v EPG. Myslim si, ze pro nenarocneho clovicka (typicky prarodice) neni co za ty penize resit. V baleni je i dokonce dalkovy ovladac 40, ano funkcni 49

Pri jednom kusu bez problemu projde celnici, kdo potrebuje vice, tak doporucuji objednavat postupne po jednom kuse nebo na ruzne adresy (nebo primo na prarodice).

Co se ovladani tyce, umi i preskupovani programu a pri jejich presunu meni i cisla kanalu. Tedy pokud si na treti pozici date treba Novu, tak ji potom vyvolate opravdu stisknutim trojky (coz ne vsechny STB delaji a neskutecne me to stve). Jedina vec, kterou bych tomu vytknul je ta, ze po vypnuti sviti na displeji cerveny napis "OFF". Nechapu, proc cinan nenechal svitit jen treba jednu cervenou diodu. Ovsem za cenu, za kterou si clovek koupi tri tyto, nebo jeden v CR, se to da prezit.

Da se k tomu dokoupit dokonce USB WiFi dongle a dostat to na sit, ale ja treba YouTube pres tohle neresim, takze jsem ani dongle nekupoval. Jen to zminuji jako moznost.

Foto produktu:
[attachment=6802] [attachment=6803] [attachment=6804] [attachment=6805] [attachment=6806] [attachment=6807] [attachment=6808]

Cena: $10,5, tedy cca 260 Kc

Kde zakoupit:: Aliexpress
> DVB-T2 SetTopBox
Díky, to vypadá zajímavě. Můžeš nasdílet verzi firmware a síťové aplikace?
Jasne, rovnou jsem ti to vyfotil:
[attachment=6819] [attachment=6820]
Díky, tohle https://skylots.cz/6563116804/Digitln-TV...HDMI-kabel vypadá jako stejný model v jiné krabičce, a jsou tam i nějaká videa. Asi jeden kousek objednám.
Stejny model to neni, ted na videu ma i ANT OUT, coz ten muj nema. Ten ma pouze ANT IN. Nicmene vzhledem k tomu, ze to clovek stejne pripojuje k telce pres HDMI, tak to asi neni na zavadu.

Jo a v baleni toho meho nebyly 2x AAA baterie!

EDIT: jo a jeste jsem si vsiml, ze ten sikmookej uz podrazil o dva dolary!