XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: SCC2 nefunguje !
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Jak píše : verze 1.5.12 po aktualizaci naprosto v pohodě. Zvykl jsem si být trpělivý, aktualizovat ale hned nespouštět. Po asi půl minutě (na Androidu10) restartuji Kodi kvůli jistotě, že se spustí služby správně. SCC 1.5.12 v pohodě. Skin Estuary. Pro některé skiny je v menu možnost zapnout jednořádkovou informaci "Kompaktní okno" ve výčtu streamů. https://streamcinema.cz/d/55-plugin-co-je-nove/55

Ještě vyzkouším na Raspberry Pi 3 a BerryBoot/LE/Kodi 18.6 Estuary. - Potvrzuji, funguje!
Zdravim lidi,

mam trochu problém s SCC2 když si chci pustit film tak když vyberu film a pustím tak film začne načítat a pak to hned spadne a nic se nepustí. Nevíte někdo kde by mohl byt problém? Už jsem zkoušel několikrát preinstalovat, obnovit token a nic. Instalována verze stream cinema community 1.6.2 a jede to na raspberryPi3 systém LibreELEC, Kodi 18.8.
Dekuji moc za rady/typy.
Tohle se většinou děje když sdilis účet s někým jiným.
Pet3k: Tvá informace je nedostatečná, uveď příklad filmu a vybraného streamu.
Ale jak psal Supperka. Vyzkoušej změnu hesla, případně ještě přímo na WS odhlásit všechna zařízení a pak v Kodi obnovit token.
meda: No je pravda ze účet jeste používám ve svém NASu. Ale myslel ze kdyz ho zrovna nepoužívám tak by to nemělo vadit.
: Nemělo by to vadit. Ale pro pochopení toho, co se děje a kde je vlastně chyba, je vždy lepší poslat log soubor. A podpora pro SCC je na tomto fóru:
https://streamcinema.cz/

Tady konkrétně i seznam nejčastějších dotazů a najdeš tam i návod jak poslat log:
https://streamcinema.cz/d/662-casto-kladene-otazky-faq
Více jede nežli nejede, ale napr. nové episody Greys Anatomy nejdu ani tuk
A seria Bariera nema posledne casti aj ked napr. sosac nema problem
Xixi22: a proc to vypisujes sem a ne na autorske forum? Tady s tim nikdo nic realne neudela.
(26.11.2020, 22:41)xixi22 Napsal(a): [ -> ]Více jede nežli nejede, ale napr. nové episody Greys Anatomy nejdu ani tuk
A seria Bariera nema posledne casti aj ked napr. sosac nema problem

No tak požádej o přidání, to není problém, tady je popis a i odpovědi na další možné dotazy:
https://streamcinema.cz/d/662-casto-kladene-otazky-faq
Už som to tu rozoberal, som registrovaný tu a nevidím dôvod sa registrovať inde. Som z éry keď mirror BBS fungovali cez 14400 baud a datami sa šetrilo. Možno v buducnosti niekto zavedie mirror forum vlákien...
A ak majú autori obrovský problém čítať až dve fóra prečo by som mal ja?

Ale k veci , ak ich to teda zaujíma, od prvých verzií, a 1.7.2 to robí tiež, funguje sekundarne nastavenie jazyka tak, že ak chcem mat novinky CZ/SK musím mať v nastaveniach CZ/EN.

Ďalej od nejakej verzie prestala fungovať história sledovania a ak by aj fungovala mixuje filmy a serialy, prosim oddelit a opravit.

Libreelec 8 Kodi 17.6
Vše co kritizuješ funguje naprosto dokonale, ale bohužel ne na KODI 17. Stačí číst i jiná fóra.
Hlavně je super kritizovat na fóru, které není přímo k tomuto doplňku...
To chápeš naprosto špatně. Nikdo ti samozřejmě nezakazuje, diskutovat tady o SCC. Ostatně je tu i vytvořené téma, tak diskutujme a třeba i kritizujme. Děláme to v případě jiných addon, které nejsou z tohoto fóra, proč to tedy nedělat i v případě SCC. Stejně tak se ti tady určitě od někoho dostane nějaké rady, pokud bude dotyčný vědět, ale spíše ti tady ve většině případů každý poradí, ať se podíváš na autorské fórum. Ale rozhodně nemůžeš vyžadovat, aby autoři SCC sledovali toto fórum a reagovali na náměty v něm. To, že tady autoři jiných adodn poskytují autorské rady a reagují na hlášení chyb, nedostatků a námětů je proto, že si toto fórum tito autoři jako "autorské" vybrali. Autoří SCC si jako autorské fórum vybrali fórum jiné, a to že je to fórum, které si založili, je snad pochopitelné. A to tvoje: "A ak majú autori obrovský problém čítať až dve fóra prečo by som mal ja?", to snad nemužeš myslet vážně. To je skoro až k smíchu...
: ono je to trochu jinak než si představuješ. Když je nějaký problém, tak je potřeba nejdříve sám studovat a třeba se přihlásit do 100 různých for. Tam se snažit pochopit, co ti druzí říkají a pak, pokud to stále nepochopím, tak se teprve kvalifikovaně zeptat, a zase: snažit se pochopit co se ti ostatní snaží vysvětlit.
Dik : zhodneme sa teda , že tu môžem písať a samozrejme nič nevyžadujem
len oznamujem čo vidím.
Napr. Greys Anatomy nova seria mi ide v KODI 16 a nejde v KODI 17.
Pozrel som si log a link ma len 407 znakov...
- Účel tvých myšlenkových pochodů mi opravdu uniká.
Na nic se tě neptám, jen oznamuji - podobně jako ty.
Snáď to niekomu pomôže, Greys Anatomy teda streamy, ktore su na SCC2 dnes , su kodovane tak, ze hw amcodec S905X sa sekne na otvoreni. Ked som HW kodeky vypol streamy idu.
: Nie, nikomu to nepomože. To, že tu vypisuješ chybné streamy, je naprosto k ničomu. Na to máme určené svoje fórum a prípadně Discord kanál. A pokiaľ nie si ochotný tam ísť a nahlásiť chybu, tak máš smolu.
Veď už ho nechajte 1 Vidíte veď, že ho nezaujíma, že plače na zlom hrobe..
Čo tak pokračovať v tejto CATCH22 debate
Snažím sa nájsť na fore streamcinema samozrejme nie tu, veď tu je to pre iných,
a jediné čo mi nájde na FAQ o histórii sledovania je
Kód:
[b]Co to je Rozšířená historie sledování?[/b]
Historie sledování ukládá filmy a serály, které uživatel spustil v doplňku. Pro uložení do historie není nutné (na rozdíl od traktu) dokoukat film dokonce, stačí jej spustit. Rozšířená historie znamená, že je historie zvlášť na foilmy a seriály, pokud je tento přepínač v nastaveních vypnutý, je historie jedna - pro filmy a seriály společná.
ak teda niekto vie kde sa dozviem prečo história nefunguje v 17.6 , môže pokojne odpísať tu.
Stran: 1 2 3