XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: USB Wifi USB (Generic PC)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,
dotaz od uzivatele LibreELEC pouzivajici HTPC na slozenem PC. Jaky USB Wi-Fi adapter z CZC nebo Alza, Aukra, ktery po pripojeni OFTB bude pracovat? Lan nelze pry vrtat z duvodu podnajmu.
CCD
Powerline adaptéry do sítě 230V bude asi lepší řešení.Jinak cokoliv a nejlépe s odnímatelnou anténou (konektor RP-SMA)
Děkuji za odpověď, předám dále.
Osobne mam s powerline jen ty nejhorsi zkusenosti.
Obecně je funkce powerline hodně závislá na lokálních podmínkách. Jsou případy, kdy funguje relativně dobře, a naopak. Vliv na to má velmi mnoho různých faktorů, od topologie sítě, jejího provedení, vzdálenost mezi přípojnými místy, ale také třeba vzdálenost od transformace, místní zdroje rušení, apod. Proto jsou i tak odlišné názory a doporučení na její používání. Někomu to funguje celkem obstojně, jiný s ní má špatné zkušenosti. Jediné, co spolehlivě rozhodne o tom, zda power line ano či ne, je otestovat si to v místě, kde to chce člověk používat. Chce to delší test, protože některé negativní vlivy nemusí působit soustavně.

Pohybuji se v oblasti energetiky již desítky let, část z toho jsem věnoval i problematice PLC/BPL komunikací, která je tomu hodně blízká a některé problémy jsou u ní společné, a pokud bych se měl rozhodnou zda tento typ komunikace ano nebo ne, spíše bych se mu snažil vyhnout.
K tým rušeniam len toľko, že v predošlom byte keď som zapol mikrovlnku, tak o 15 metrov ďalej sa mi vlnil obraz na pc monitore Big Grin a to rušenie sa tam dostalo z el.siete cez hdmi kábel do grafiky a z nej cez dvi kábel do monitora.. čiže rušenie je sranda vec.. občas stačí aj nejaká "úsporná" žiarovka
Nakonec vyřešeno domluvou s majitelem, za jeho účasti provedeno tažení kabelu za lištou.
: vzdycky to jde nejak resit a zvolili jste nejlepsi mozne reseni. Metalika je metalika! :)