XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: skin s TV programom - enigma style
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
zdravim, dali by ste mi tip na nejaky skin najlepsie typu conflunece, kde by sa TV prg zobrazovali ako v satelitnych boxoch na enigme?

alebo je nejaka moznost ako to modnut v confluence skine

vid prilohy
ten confl. mod som robil v photoshope :)


dakujem Boro
tak ziadny tip, alebo navod ako to urobit?
kdysi to byl mimic, ale to uz asi nefunguje
Mimic funguje,ale ne tak ,jak popisuje BoroSk. To je vážně snad jediná věc kterou bych chtěl....sledování kanálů typu boxů s enigmou,nějak mě ten stálý info panel s rolovacímí tv programy štve :-)
Pověz mi, co je na těch ukázkách jiného, než co nabízí tradiční skiny Kodi? Jediné, co Kodi u tohoto typu informace  neumí, je více než jeden následující pořad. Ale jestli ti jde jen o přeskládání, tak se to samozřejmě taky dá, ale je otázka, jestli to za to stojí.
Hladam skin ktory dokaze zobrazit viac nasledujucich eventov..
To preskladanie/ naformatovanie som dal ako priklad
 Ano, to jsem pochopil a já jsem ti na to napsal, že Kodi v tomto typu zobrazení neumí zobrazit více než jeden následující pořad (event).
:
Jj uz to vidim, ospravedlnujem sa, na mobile som to zle precital :)
Miesto typu informace sa mi v hlave zjavilo “typu skinu..
Dakujem za odpoved
Viem, že to nieje to, čo hľadáš, ale kodi vie okrem klasického epg zobrazovať aj takéto okno s nasledujúcimi reláciami.

[attachment=6982]

To ti nevyhovuje?
jj, to mi prave nevhyovuje, som poznamenany dlhodobym pouzivanim tv na stb enigma :)
pri prepinani tv kanalov by som rad videl viac nasledujucich programov ake len jeden..
(16.12.2020, 20:10)JiRo Napsal(a): [ -> ] Ano, to jsem pochopil a já jsem ti na to napsal, že Kodi v tomto typu zobrazení neumí zobrazit více než jeden následující pořad (event).

Myslíš že to bude umět Kodi 19.xxx ?
Kodi v PVR & Live TV infromace z EPG zpracovává dvojím způsobem. Jeden je obecnější a týká se všech funkcí (vyjma těch explicitně spojených s Guide/EPG) a tam, co se týče informací o přehrávaném pořadu, nabízí skinu pouze ty o aktuálně a přehrávaném a jednom následujícím. Možná, že je to důsledek toho, že v některých PS (program streamech) mohou být právě tyto informace obsaženy bez ohledu na to, zda je k dispozici EPG. Ostatní funkce a informace jsou pak už záležitost přímo spojená s funkcemi Guide/EPG a pro ně mají skiny zcela speciální funkce, z nichž některé není možné nijak zásadně modifikovat a informace z nich dostat jinak, než přes speciální control blocks skinu určené právě jen pro zobrazení a obsluhu Guide/EPG.

To, co chcete je spojeno právě s těmi obecnými funkcemi a tam jsou jednoduše dostupná jen data pro aktuální a následujicí pořad. Jistě, šlo by možná nějak ohnout funkce pro Guide/EPG některým ze "špinavých triků". Např. nechat zobrazit guide někam mimo vidtelnou číst obrazovky a pak z konrétního containeru absolutní adresací ta data zobrazit tam, kde je potřeba. Tuhle metodu používám u některých funkcí, ale ve spojitosti s EPG jsem si na to ještě netroufl. Či spíše jsem tu potřebu zatím neměl. A obávám se, že by to asi tak jednoduché nebylo, možná by skin bylo třeba doplnit i nějakými dopočty nebo dokonce externími scripty.

Jo a abych odpověděl na přímou otázku. Nijak detailně jsem to v Matrix nezkoumal, ale zběžným pohledem jsem nenašel nějakou indicii, že by bylo možné jinde než v guide/EPG získat názvy a další data více následujících pořadů, než práve jen toho jednoho. 10 Ale je možné, že se mýlím, že jsem to neprozkoumal podrobně a něco mi uniko. Ta možnost je tu samozřejmě také...
@ vikk nemyslel jsem samozrejme skin ten funguje, ale plugin, ktery hodne prizpusobil live tv k enigme2
(16.12.2020, 23:33)playman22 Napsal(a): [ -> ]Viem, že to nieje to, čo hľadáš, ale kodi vie okrem klasického epg zobrazovať aj takéto okno s nasledujúcimi reláciami.



To ti nevyhovuje?
Prosím tě a jak tady tohoto přehledu docílit ?
V aeon nox silvo je to toto tlačidlo:
[attachment=7002]
Aj....už to mám v pohodě. Ono fakt to chce trochu si s tím pohrát a hledat,každopádně díky moc:-)