XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: zasekávání DVB-S karty v Tvheadendu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím,
mám následující problém.
Mam kartu satelitni Technisat SkyStar2 PCI  a čas od času (no skoro tak jednou za hodinu, někdy den) se klient sekne a na serveru mam log : 

linuxdvb: Conexant CX24123/CX24109 #0 : DVB-S #0 - poll TIMEOUT [WARNING] linuxdvb: Conexant CX24123/CX24109 #0 : DVB-S #0 - retune nodata 
pokud v tvheadendu jdu do záložky s TV adaptéry a na odfajfkovači povoleno vypnu , uložim, zapnu , tak zase potom jede satelit dál. Teda předpokládám, že v systému a kartě problém nebude. Netušíte někdo, jestli to neumí tvheadend nějak sám? SNR je 76 a síla signálu 91 , což bych neřekl, že je špatný signál (ale třeba je). 
Zkoušel jsem to rozjet na jiným PC a efekt stejný. Jede to na Alpinelinuxu s kernelem 4.19.118-0-vanilla Pokud někdo tušíte, dík za radu. 
USB DVB-T to nedělá.


Honza
nebo jinak, netušíte někdo, jestli  existuje v tvheadendu nějaké API , kde bych se mohl dotázat na to, zdali je DVBT zařízení on / nebo off a případně ho i nějak vypnout a zapnout z příkazové řádky ?
https://tvheadend.org/issues/3621 myslim asi problem TVH s drivery a u toho tveho Technisatu uz to asi nikdo neopravi, to je karta uz moralne po smrti
díky za odpověď. no nepotěšila. Divný je, že dřív to nedělalo. Morálně poo smrti možná je, ale to, na co chci koukat, teda programy v ruštině na Horbirdu , tak na to stačí. 

myslíš , že https://www.aliexpress.com/item/32808505...2e0ecYHWfr 
na tom bude líp?
Ahoj nechci zakladat nove tema ale mam dotaz dosel mi domu K1 plus dvt2 jsem naladil v baraku mame i satelit ale tv h.. je trochu neprivetvy a ja za boha netusim co mam nastavit (preddefinovane muxi////orbitalni pozice) aby jelo aspon neco zadarmo je mi jasne ze praseciny ale snad jeste pro7 rtl a sat 1 vysilaji free ovsem co zadat z tech druzic jsem pasta jinak v apce pod androidem sem dal jen druzicu a cca 190 programu zralo to automaticky samo, kodovane samozdrejmne nejeli ale free programu cca 20-30 ale tady nic byla to nejaka astra.

Tak uz to asi mama stacilo dat jen preddefinovane muxi a to 19,2 astra do toho druheho pole nic a uz to zere muze te klidne jeste napsat co mam odzkouset za druzici v tomto jsem fakt lama.