XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IVysílání
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Komu se nechce přepisovat, zde je ZIP s provedenou změnou. Po instalaci vypněte automatickou aktualizaci, jinak se to vrátí zpět.
http://leteckaposta.cz/722310064

Ještě jednou díky autorovi.
Pro Kodi 16 tedy oprava neexistuje?
Ještě podrobněji pro zájemce o úpravu funkce iVysilani např na RPi v LibreELEC: Zapnout v PC zobrazení skrytých souborů. Připojit se sítí na IP adresu nebo název. U mne je to pro příklad z Linuxu sftp://192.168.1.92 (ve Windows jsou lomítka opačná.) Jméno/heslo: root/libreelec
Cesta k souboru je v LibreELEC /storage/.kodi/addons/plugin.video.ivysilani/
V editovaném souboru addon.py vyhledat sekvenci player.play a upravit první parametr v závorce na url jak nahoře psal Lucky005.
Začalo mi chodit jak živé vysílání, tak archívní. Vybavení požadavku trvá déle.

-Ano, autor Zajdee píše, že nižší verze než Kodi 17 mají jiný player a oprava tam nezafunguje.
Také mi nefunguje ivysílání, jak jsem se zde dočetl, nejsem jediný. Akorát nejsem tak zdatný "opravář", abych si to nějak dal do pořádku. Navíc se tady popisuje oprava v PC, ale já používám Kodi v Xiaomi Mi TV boxu 3 (Kodi 17). Tam se to dá také nějakým způsobem opravit? Předem děkuji za jakékoli info...
martinnovo: Mal som už urobenú zmenu, ale stiahol som si upravený zip. Na Raspberry s distribúciou max2play (Raspbian Stretch, Kodi 17.6) funguje bez problémov. Ďakujem za úpravu.
Hezke by bylo, kdyby oprava doplula do repozitare. Trosku se mi pozdava, ze repozitar KODI CZ SK je dost mrtvej.
petr.fischer: Ja doufam, ze tam doputuje az "final" oprava pro sirsi spektrum verzi Kodi. Z 16 asi dloooouho aktualizovat nebudu.

Co se tyce repozitare, pro me potreby (pouzivane pluginy) mi prijde, ze je vse v pohode. S vyjimkou ted iVysilani (coz je pochopitelne), mi vse funguje, pripadne je opraveno pomerne rychle, v radnu dni /tydne..
Zdravím vás. Fakt zlé načasovanie chyby. MS v hokeji začína už dnes. Fakt nikto nevie poradiť ako to opraviť na android? Vďaka
Tak v Androidu snad máš webový prohlížeč, tak koukej přes něj.  4
Aplikace ČT Sport jede taky na androidu v pohodě, teď jsem ji zkoušel
[attachment=3777]
.fischer Ty si to představuješ jak Hurvínek válku. Doplněk do repozitáře umístili jeho autoři. Těžko ho někdo, kdo jím není, nebo koho autoři nepověří, může vyměnit. V tomto případě si musíme počkat na ně. Já myslím, že úplně stačí, že to funguje.
Nainstaloval jsem zip od martinnovo na EVOLVEO Andrid Box Q5  Kodi  17.6 a funguje.
Děkuji moc.
hmmm... ma ten samej problem.
taky nejede mi iVysilani cesky televize.
mam dojem, ze to zacalo blbnout nekdy ke konci dubna, a nekde jsem cetl , ze prave od 1.kvetna CT meni toho, kdo ji iVysilani zajistuje. takze mozna uz byl nejakej prechodovej rezim, kterej znemoznil pouziti stavajiciho dplnku, u me konkretne 1.3.5.

takze s tim asi nic neudelame a bude se muset kontaktovat autor doplnku nebo pockat az to zjisti sam...
Nainstaloval jsem zip od martinnovo na Mi TV Box Xiaomi a super, ivysílání opět funguje. Mohu tedy jen doporučit a martinnovo moc a moc poděkovat.
Potvrzuji, že popisovaná úprava souboru addon.py funguje děkuji
Děkuji za upravený zip. Vše funguje bez problémů!
Mám dotaz....v jakém editoru se přepisuje ten "url".....já jsem to přepsal a ten addon.py my nenačte ivysílání . Použil jsem standardní hex dec editor, řádek 00002FE9.
Díky za brzkou odpověď.
Jde o prostředí ve win10 64bit.....dík
Naprosto super...dekuji moc Martinnovo!!
Kde dělám chybu?
viz.otázka o patro výše
Rozbal a přepiš stávající addon.py (..../addons/plugin.video.ivysilani/addon.py)
[attachment=3820]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13