XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Extrémní kontrast u 4K filmů
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím,
Používám Kodi a Stream Cinema poprvé, takže vůbec nemám tušení jestli něco dělám špatně já, nebo je chyba u filmů.
Mám gigabitový internet, takže si rád pouštím filmy v největší kvalitě, ale jakýkoliv film který má 50gb+ má strašně přepálený kontrast a barvy vypadají nerealisticky (ctrlv.cz/nW6W). Jsou tyhle filmy určené jen pro konkrétní televize? Nebo dělám něco špatně já?
Cez čo to spúšťaš? Podporuje to zariadenie hdr10?
(15.11.2020, 0:59)playman22 Napsal(a): [ -> ]Cez čo to spúšťaš? Podporuje to zariadenie hdr10?

Mám 4K monitor, ale co jsem koukal tak HDR vůbec nepodporuje
Púšťaj na tom teda max fullHD filmy, ktoré nemajú hdr10. Tie by mali ísť v pohode
: Na obě otázky je odpověď ano. https://www.tvfreak.cz/hdr-povinna-vybav...ize/6160-2
: predpokladam ze mas windows: u teba nie je problem monitor, ale kodi leia, ta totiz nevie spracovat HDR preto tie prepalene farby, ak das kodi matrix tam ti to pojde dobre, zalezi i aku mas grafiku ale SC tam zatial nenainstalujes len SCC, edit:  filmy co su v HDR tak HDR samozrejme nepojdu ale nebudes mat prepalene farby.
(15.11.2020, 11:07)forsajd Napsal(a): [ -> ]: predpokladam ze mas windows: u teba nie je problem monitor, ale kodi leia, ta totiz nevie spracovat HDR preto tie prepalene farby, ak das kodi matrix tam ti to pojde dobre, zalezi i aku mas grafiku ale SC tam zatial nenainstalujes len SCC, edit:  filmy co su v HDR tak HDR samozrejme nepojdu ale nebudes mat prepalene farby.

Díky moc za radu. Zkoušel jsem stáhnout Matrix, ale nejde mi tam ani SCC. (https://ctrlv.cz/iKjw) Musí se na to stáhnout nějaká speciální verze?