XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Jak probudit RPI3
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj, na RPI 3 pouzivam Libreelec, vse slape jak ma, jen se objevil jeden maly problem (nevim zda se vyskytoval od zacatku provozu). Kdyz vecer vypnu Tv a nasledne druhy den TV zapnu , prepnu se na HDMI - RPI kde jsem v uvodni obrazovce LibreElec tak se mohu ovladacem (od TV pres CEC) normalne pohybovat v levem menu (Filmy, Serialy, Oblibene atd) az do chvile kdy prejedu na nabidku v pravo (treba do knihovny Filmy) v tu chvili jak kdyby RPi zamrzlo, a nebo jako kdyby bylo internetove pripojeni v nejakem sleep modu. Nasledne musim RPI vypnout/zapnout. Jedu pres kabel, veskere knihovny mam ulozeny na NASu. Muzete poradit kde je zadrhel ?
Čau mě občas rpi také zamrzne a nejde s jim nic. Nebo nedávno se tvářil jako připojené ale na IP 169..... Což je špatně a tak prostě restart a jedu dal. Prostě občas zamrzne
Jojo, je možné, že během spánku si nějaké jiné zařízení "lízlo" IP adresu, jakou mělo RPi (doba zapůjčení vypršela), a po probuzení nastal konflikt. Chce to mít rezervované nebo pevné IP adresy.
Prave ze na routeru mam prirazenou IP_adresu k Mac_adrese ,