XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: ATI HD4550 občas sekne video
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím posledný týždeň skúšam rozbehať kodi na jednom PC. Už som si to tam celkom ponastavoval stiahol pluginy, na PC nastavil ventilátory aby bol tichší a tak. Zistil som že niektoré .mkv súbory mi občas seknú. Grafika je využitá cca na 70% CPU tak na 40% ram ostáva 2GB volnej. Takže rezervu to má. MKVčka sú dobre bd player ich prehráva pekne. Počítač má 4GB DDR3 Ram a AMD Athlon II X3 450 kodi 18.9 Win 10 pro 20h2
Chcel by som prehrávať FullHD videá a našiel som že táto grafika nato stačí a rezervu má kedže nieje vyťažená na 100% Vedeli by ste poradiť prečo to seká?
Radeon HD 4550 nemá podporu ve Windows 10. Windows 10 podporuje pouze HD5xxx a vyšší. Existuje pouze generický ovladač, který má očesané funkce. A ty očesané funkce se týkají právě HW akcelerace a podobných věcí. Musíš si sehnat lepší/novější grafiku, nebo tam mrsknout Windows 7.
Aha dobre preto mi to tak blblo. Medzitým mi kamoš doniesol AMD Radeon HD 5450 tak presne takú potrebujem ako hovoríš. Ale skúsil som to s ňou a robí mi to to isté. Na tých istých filmoch, teda niektoré to už nerobia, ale stále niektoré hej. Žeby bola slabá aj tá?
: Nevím, proč máš stejný problém ve dvou různých vláknech, ale dobře. Co se týče driverů, zkus najít a nainstalovat origo drivery pro Win7. Win10 to často zkousnou.
Sú to 2 rozdielne problémy. Snažil som sa ich popísať najlepšie ako som vedel. Chel by som dať aj video, ale u toho jedného problému čo píšem v tomto vlákne to asi nieje potrebné a ten druhý problém sa mi stáva náhodne tam sa to tažko natočí.
Teda aspoň ja myslím že sú to 2 rozdielne problémy, teda sú ale možno majú spoločnú príčinu to už neviem.
Pokud na tom PC nepotřebuješ mít za každou cenu Windows (ať už 10 nebo 7), tak tam vraž Libreelec nebo aspoň Debian+KODI.