XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: KODI a Stream Cinema polopatě
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Udělal jsem jednoduchý web, kde jsou pohromadě všechny rady a postupy jak zprovoznit KODI a SC, hlavně na Android TV boxu. Snad to začátečníkům pomůže:
Paráda
pekne spravene video ale jedna vec mi trochu tam chyba a nik sa o tom skoro nezmieni, keď užívateľ dlho dobo používa kodi hlavne neskúsený, tak si zaplní pamäť z obrázkami čo sa načítajú pri prezeraní filmov alebo serialou, jednoduchá pomoc je vojsť do správcu súborov, tam kliknúť na priečinok profilu následne sa rozbalí ponuka a pravým klikom odstrániť zmazať thumbnails po reštarte sa vytvori automaticky nový thumbnails, tak sa nik nemusí báť že niekto o niečo príde
edit: za rok sa vám tak môže nazbierať aj 10GB 
Tak to je pěkně udělané.

Líbí se mi optimální mez mezi popisností a mírou detailů. Je to tak akorát. Oceňuji, že držíš linii podpory obou doplňků, jak toho originálního, tak jeho ideového klonu. I ta grafika, celkem jednoduchá, s jasnou afinitou jak ke Kodi, tak k adddons či CoreELEC. Vtipně a jednoduše pojaté.

Edit: Odstraněny teď už "nerelevantní" připomínky týkající se "reklamních keců" (viz následující post)...
Souhlas, dal jsem ty "reklamní kecy" pryč, nebudeme dráždit býka...

Tohle by bylo ideální umístit do sekce Tipy, triky a návody, ideálně mezi důležitá témata, ale nevím, jestli -Kodi: zkousne, že je tam i původní SC.

Jinak dobrá práce.  Thumbup
Tak takto vypadá excelentní vstup "nováčka" na fórum, smekám a kvituji dobrý počin  4
Moc pěkné. Pokud to admin skousne, chtělo by to někam přišpendlit, aby to bylo vidět vždy, když se otevře fórum. Mám obavy, že když to bude tady nebo např. v Tipy, triky a návody, tak to časem zapadne.
PetrM Napsal(a):jestli -Kodi: zkousne, že je tam i původní SC.

Tak byl by tam odkaz na "neutrální" web s návodem a že je součástí tohoto návodu odkaz na SC, to už se snad -Kodi: a jeho ne úplně "směroplatných" pravidel, netýká. A pokud by mělo, tak... (raději to snad ani nebudu komentovat 1)
: Podrobně jsem si to pročítal, a asi by bylo dobré tam zmínit i přepnutí režimu nastavení na Expert, jinak některé volby, např. zadání přihlašovacích údajů na Webshare nebo krasku, nejsou dostupné.

Taky bych se přimlouval za rozšíření části s nastavením jednotlivých doplňků.
Jo mám v plánu přidávat obsah, pro nastavení WS a Kra myslím není nutný režim Expert, stačí výchozí Standardní, ale časem to určitě zmíním.