XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Voyo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Addon pro voyo.nova.cz

https://github.com/gtom84/plugin.video.voyo.cz

Addon funguje s Kodi 19 na RPi s Widevine. Na Windows a jiných platformách s nativním Widevine by měl fungovat i s 18.9. RPi s 18.9 hlásil InputStream chyby při čtení manifest files. Netuším zda je problém v Kodi, ovladačích LibreElec nebo jinde.
Funguje pro více sledování současně? Nebo je to ofiko jako na voyo.cz?  Předem děkuji za odpověď.
Voyo můžete sledovat až z 5 zařízení. Přístup na Voyo z tohoto pluginu vám zabere jedno volné zařízení.
(08.4.2021, 19:02)gtom Napsal(a): [ -> ]Doplněk funguje, jen nelze přeskočit na další stránku se seznamem pořadů, není tam tlačítko next.

Díky

Addon pro voyo.nova.cz

https://github.com/gtom84/plugin.video.voyo.cz

Addon funguje s Kodi 19 na RPi s Widevine. Na Windows a jiných platformách s nativním Widevine by měl fungovat i s 18.9. RPi s 18.9 hlásil InputStream chyby při čtení manifest files. Netuším zda je problém v Kodi, ovladačích LibreElec nebo jinde.
: Píšeš dovnitř citace, nikdo se v tvém sdělení pak nevyzná. Musíš psát dolů pod poslední /quote.

Pokud obsah citace není významný pro pochopení, necituje se vůbec - použije se tlačítko Nová odpověď nebo rovnou pole Rychlá odpověď.
Dobrý den ,
Dnes jsem si zaplatil předplatné a stáhnul doplněk voyo , na mém x88 coreelec 19.1 a mám problém že se mi načte u všeho je půl( asi spíše míň) věci , třeba když chci pustit ulici seznam konci písmenem N (nova star) a dál už nepokračuje, tak to je i u pořadu ty konci na E (expozitura), filmy konci u 96 hodin , dál se již nedostanu , dokázal by poradit někdo jak dál? V androidu pracuje voyo APK normálně a vše je vidět.
Děkuji.
(08.4.2021, 19:02)gtom Napsal(a): [ -> ]Addon pro voyo.nova.cz

https://github.com/gtom84/plugin.video.voyo.cz

Addon funguje s Kodi 19 na RPi s Widevine. Na Windows a jiných platformách s nativním Widevine by měl fungovat i s 18.9. RPi s 18.9 hlásil InputStream chyby při čtení manifest files. Netuším zda je problém v Kodi, ovladačích LibreElec nebo jinde.

Zdravím, na Octagonu sf8008 s OpenATV 6.4 v Kodi 18.6 Leia mě to hlásí - Nepodařilo se nainstalovat doplněk ze souboru zip.   Závislost na xbmc.python verze 3.0.0.  nemohla být vyřešena.  Nevíte, kde by mohl být problém?  Děkuji za pomoc.
xbmc.python  v 3.0.0. znamena, ze je tam python 3 ==>tj, pojde to na kodi 19.0 a vyssie. Kodi 18.x a menej pouziva python 2...
Tak jsem v multibootu nainstaloval do druhého slotu OpenATV 7.0 a do něj Kodi 19.1 Matrix. Python je tam 3.9.6.
Voyo doplněk jsem použil z repa XBMC Kodi CZ/SK, jde sice nainstalovat i přihlásit, ale zobrazuje jen prvních 24 položek v každé kategorii a při pokusu o spuštění čehokoliv mě zahlásí - Jednu nebo více položek se nepodařilo přehrát. Více info v protokolu -.    protokol kodi.log mám, jestli z toho někdo něco vyčte, budu rád, když poradí.   Naprosto stejnou hlášku obdržím při pokusu spustit cokoli také v doplňku NETFLIX z repa od CastagnaIT. Ten ovšem v Kodi 18.9 s pythonem 2.x.x.  funguje naprosto skvěle.  Děkuji za každou radu.  Kam mám nahodit ten log prosím?

Edit: Log je zde:  https://webshare.cz/#/file/wJ4JPXmyCP/hfdzertgdds-log
Jsem začátečník a mám ten samý problém s VOYO.Jinak může někdo poradit s nějaký funkční addon na kabelové tv neofiko?Jde vůbec něco?Dík Vláďa
Teda, 300 zobrazení a nikdo nic. Nechce se mi věřit, že by tady v Kodi nikdo nepoužíval VOYO.  Zkoušel jsem i kontaktovat samotného autora doplňku gtoma přes email a rovněž nic, žádná odpověď. 12
(07.9.2021, 20:01)jastrab Napsal(a): [ -> ]xbmc.python  v 3.0.0. znamena, ze je tam python 3 ==>tj, pojde to na kodi 19.0 a vyssie. Kodi 18.x a menej pouziva python 2...

...a na KODI 18.x nie je addon Voyo?
@slavo17 pro KODI 18.x addon Voyo "oficiálně" není. Nemohu vyloučit, že si ho někdo pro svou potřebu nevytvořil. Vzhledem k tomu, že i v KODI 18.9 už byla podpora DRM Widevine, myslím si, že technicky by to možné bylo.

@Pitris66 Voyo tady určitě někdo používá, i když třeba zrovna ne tento polotovar od gtoma. Pokud ti nefunguje přehrávání ani v doplňku Voyo ani v doplňku Netflix, pak bych nehledal chybu v doplňku Voyo. Podle logu je problém, že addon InputStream Adaptive nemůže získat přístup ke knihovně Widevine ->"Unable to load widevine shared library (/home/root/.kodi/cdm/libwidevinecdm.so)" což končí chybou (OpenDRMSystem failed). Videa obsahující DRM nemohou v tomto případě jít přehrát. A je jedno jestli to je u Voyo či Netflixu.
Ahoj, trochu jsem upravil doplněk od :. Nějaký základ mě funguje. Testováno pouze pro Kodi19
kdo by chtěl zde si může stáhnout. Jinak je furt hodně co dodělat.
@ Draculav
Tak bohužel, na Octagonu sf8008, OpenAtv7.0, Kodi 19 Matrix - doplněk nefunguje. Přihlášení OK, výběr titulu taky, při spuštění -  chyba VOYO.
: To ti nefunguje žádný titul? Zjistil jsem že některé pořady potřebují věkové ověření s těma jsem se zatím nezabýval. Já to testoval na klasickém PC s Windows a na televizi s androidem. Potřeboval jsem to trochu zprovoznit jelikož mi oficiální aplikace od novy nefunguje tak jak by měla.

Jinak mám tu ještě pár změn a pár vylepšení kdyby někdo chtěl.
@ Draculav : Nee, vůbec nespustím žádný titul. Pro spuštění tohoto doplňku je vyžadován python ver.3 + a ten je v OpenAtv 7.0.  Jenže ten je ve verzi beta, což, jak jsem si ověřil v překladu znamená = korektně zde nefunguje nic. Např. V Kodi doplněk pro Netflix po pár minutách různobarevná mazanice přes obraz, další doplněk pro Kodi - Stream Cinema - po pár minutách ze obraz zpomaluje až se zastaví úplně a celý box se sekne a je třeba odpojit jej od napájení, (pecka, co?) a nebo třeba naistalovat nativně Netflix, nebo Archiv CZSK přímo do E2 rootu.  Nelze ani jedno. V podstatě bych chtěl znát jeden jediný důvod, proč mě tenhle krám má doma zabírat místo. Žádný mě nenapadá, když ani DVB-T2 neumí dobře - výpadky ve zvuku (ne, anténama, ani svodem to není - ověřeno). Je nějaká šance, že by s dal sehnat plugin pro VOYO do atv 6.4, což by znamenalo pro Python ver 2.7 ?  Díky.
: Pokud máš tento problém je určitě jasný že to jen tak asi fungovat nebude. jedině by se ten doplněk musel upravit pro ten starší python to by snad teoreticky šlo nenapadá mě teď co by tam mohlo být za problém. Co jsem koukal tak moc doplňků pro voyo jsem nenašel.
Pridavam sa k uzivatelom, ktorym ten aktualizovany Voyo Addon v0.1.5 (po nainstalovani sa zobrazuje v0.1.4) nefunguje ani pod Kodi 19.3 na Androide. Neda sa spostit ziaden program.
V logoch sa nevyznam ale pise sa tam toto:2021-11-03 14:01:26.278 T:5227    ERROR <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--                                                    - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!                                                   Error Type: <class 'IndexError'>                                                   Error Contents: list index out of range                                                   Traceback (most recent call last):                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.voyo.cz/main.py", line 3, in <module>                                                       plugin.run()                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.voyo.cz/resources/lib/plugin.py", line 1161, in run                                                       plugin.run()                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.routing/lib/routing.py", line 130, in run                                                       self._dispatch(self.path)                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/script.module.routing/lib/routing.py", line 141, in _dispatch                                                       view_func(**kwargs)                                                     File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.voyo.cz/resources/lib/plugin.py", line 713, in get_video                                                       json_data = json.loads(re.compile('{\"tracks\"Sad.+?),\"duration\"').findall(str(embeded))[0])                                                   IndexError: list index out of range                                                   -->End of Python script error report<--                                                   2021-11-03 14:01:26.717 T:5227     INFO <general>: Python interpreter stopped2021-11-03 14:01:26.722 T:2763    ERROR <general>: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path
Stran: 1 2 3 4