XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Formát titulků pro Live TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,

podařilo se mi úspěšně zprovoznit Kodi 18.9 Leia/LibreELEC 9.2.6 na RPI4 včetně TVheadend. Fungují mně i titulky v živé TV (původně určené pro neslyšící), ale nevím, kde mám nastavit jejich velikost a umístění na obrazovce. Nastavení titulků pro přehrávání uložených filmů a seriálů nemá na televizní titulky vliv. Bohužel, defaultní nastavení TV titulků je velice rušivé - jsou obrovské a téměř u středu obrazu.

Poradí někdo, jak je zmenšit a posunout dolů?

Díky!
Sistem, potom přehrávač, potom jazyk.
Ano, toto nastavení úspěšně používám pro formátování titulků při přehrávání lokálního obsahu. Také jsem původně doufal, že se zde nastaví zobrazení všech typů titulků, bez ohledu na to, odkud přichází. Bohužel se ukazuje, že toto nastavení nemá vliv na formát titulků, které se zobrazují při živém vysílání TV.
Nejspíš je někde ještě jiné místo, které ovlivňuje zobrazení live TV titulků, možná ale není přístupné v UI. To by pricipiálně nevadilo, pokud by někdo věděl, jak to nastavit. Nevadí, pokud by to znamenalo změnu nějakého konfiguračního souboru, tohle není něco, co člověk mění denně.