XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Automatické skrytie OSD po pauze?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Je možné, aby sa automaticky skrylo OSD po znovuspustení videa? Teraz, ak pozastavím a obnovím prehrávanie, OSD ovládacích prvkov videa zostane na obrazovke, až kým nestlačím na diaľkovom (od TV) back, alebo exit. Neexistuje spôsob, ako ich po niekoľkých sekundách automaticky skryť? Hľadal som v Kodi, aj na webe, nenašiel som. Na nejakých zahraničných m niečo našlo, ale týkalo sa iných skinov než základného Estuary. Vim, že ak pauznem na ovládači priamo cez tlačítko pauzy a potom priamo play, ide. Ale ak idem cez tlačítko OK, ktoré je viac po ruke, tak to ostáva visieť.
Šlo by, ale jedině úpravou definičního souboru skinu.
To by se mi taky líbilo :) Skin Aeon Nox Silvo :)
Přesně tak, u skinu ANS je volba skrytí/zajetí OSD infa v nastavení od tuším 3 vteřin výše ....
D Jsi si jistý? Tady se jedná o skrytí OSD po použití "tlačítka na obrazovce" Play/Pause. Já jsem to tam tedy nenašel a při zběžném pohledu do kódu definičních souborů skinu to tam nevidím. Ale zase tak dobře ANS neznám a v tom kódu se mi nechce hrabat důkladně.
: Pokud myslíme jedno a to samé, tak si jistý jsem:



... je to verze pro Matrix ...
D Věřím Ti, ale já to tam prostě nemám. ANS z Kodi add-on repository Matrix pro Windows. Co dělám špatně?
ja si myslim, ze to jde zatim pouze z gitu. jelikoz, ja to tam mam take. a instaloval jsem to z gitu-matrix.
: Instaluji vždy aktuální verzi z Githubu, ono pokud "mikeSiLVO" provede nějakou úpravu - objeví se v repozitáři až za docela dlouhý čas.
D: Tak jsem se v tom trochu pohrabal (že já se vždycky nechám navést do takových špeků... 1) s následujcíími zjištěními. Možnost nastavení funkce Autohide OSD v ANS je podmíněna instalací script.skin.info.service, které ale nemá ANS v závislostech, takže pro tuto funkci je třeba tento script doinstalovat explicitně. Lze to udělat z nastavení ANS. A pak ano, máš pravdu, po nastavení Autohide OSD to funguje tak, jak jsi psal. Omlouvám se za vyjádřené pochybosti. Taky mě to mohlo napadnout, že s Tebou se o ANS nediskutuje!
: Tak to jsem opět o něco moudřejší - myslel jsem si, že daná funkce skrývání OSD není ničím podmíněna a je k dispozici vždy. Děkuji za info !  4