XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Radio
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravim, nefunguje mi addon "Radio" z toho zakladniho "Kodi addon repository". V byvalem PC jsem ho mel nahrany a normalne fungoval, ale ted jsem si poridil novy PC a tam mi to nejde, pri spusteni addonu to napise network error. Nevite co s tim? Treba je to nejaka blbost, ale ja nejsem nejakej expert pres kodi, tak se radsi ptam :)
Addon běžně nepoužívám, ale nainstaloval jsem ho do testovacího Kodi 19 pod W10 a tam mi funguje. Hledej chybu v síťovém připojení tvého PC. Pomohl by debug log Kodi.
Ja mam taky Kodi 19 a win 10, minuly pc jsem mel win 7.. Co to prosim je ten debug log?
Univerzální návod, jak získat log, najdeš například v Ako ziskat LOG subor? Pokud chceš pro Kodi ve Windows rychlejší a jednodušší metodu, tak stačí zkopírovat soubor kodi.log, který najdeš v adresáři C:\Users\<user_name>\AppData\Roaming\Kodi. Tzv. debug log získáš tak, že zapneš v nastavení Systém > Protokol událostí > Nastavení > Povolit protokol událostí, pak restartuješ Kodi a provedeš akci, která skončí uvedenou chybovou hláškou. V té chvíli odložíš soubor kodi.log a pak ho pošlěš do fóra. Buď ve formě odkazu na adresu kde je uložen nebo ho můžeš uložit i přímo do fóra, ale v takovém případě mu musíš doplnit nějakou fórem akceptovatelnou přílohu, například txt. Takže soubor logu přejmenuj například na kodi.log.txt.
Diky za vysvetleni. Vubec teda nevim, jestli jsem to udelal spravne, ale vyslo mi tohle:
https://paste.kodi.tv/buhimiheja .Co s tim mam dal delat? Big Grin
: Je to chyba certifikátu na PC. Šíťove připojení je vpořádku.
Doplněk hledá z webu tvůrce seznamy stanic ale je odmitnutý kvůli vypršení platnosti certifikátu. O řešení psal - někde tu je... možná.
[plugin.audio.radio_de] __urlopen opening url=http://api.rad.io/info/v2/search/getgenres
[plugin.audio.radio_de] __urlopen URLError: <urlopen error [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: certificate has expired (_ssl.c:1128)>
[plugin.audio.radio_de] String is missing: network_error