XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Android TV - sekání po pauze.
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den, na android TV TCL C728 jsem si bohužel všiml, že při přehrávání videa (Stream Cinema) dojde po jeho "pauznutí" a opětovném spuštění k zásekům, kdy TV video opakovaně načítá s klasickou hláškou, že zdroj je pomalý. Nepomáhá ani stopnutí, návrat do menu a pokračování. Buď je nutné restart TV, nebo pomohla jiná stopa (ale vždy je taková možnost, respektive stejná kvalita a zvuk). Zvláštní je, že do té doby zvládne video  i přes velký datový tok přehrávat plynule. 
Logicky by to mělo být spíš naopak, že pokud by nestíhala, tak pauza pomůže k načtení více dat, ale myslím si, že nějak špatně čistí mezipaměť, ale jsem laik. Doteď jsem fungoval na Rapsberry Pi 4 a tam jsem tyto problémy neměl (přešel jsem z důvodu většího pohodlí při ovládání -když už nová TV má android, tak ho chci využít).
Setkal se s tím někdo? Můžete doporučit nějaký doplněk pro průběžné čištění paměti - pokud je to tento problém?
Děkuju.
dík, jen v rychlosti, je tam nějaká automatická konfigurace, po instalaci, nebo je potřeba vše nastavit? V komentářích vidím, že by to mělo fungovat hned, ale v minulosti jsem něco podobného instaloval a bylo tam poměrně složití nastavení a prakticky jsem jel podle návodu, aniž bych věděl, co vlastně nastavuju.
: Možnosti nastavení tam jsou široké, v odkazu je to docela rozepsané. Pro tebe je asi nejlepší zvětšit cache a zapnout automatické čištění po spuštění.