XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Vypnuti obrazovky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Pratele existuje nejaky script nebo plungin na vypnuti obrazovky na TV.
Mam plasmu a pokud mam hudebni DVD kde je stale stejny obraz po celem prehravani vypali se mne obraz.
Pokud TV vypnu, vypne se mne i domaci kino pres HDMI CEC
Resil to uz nekdo neco podobneho

diky za rady
Možnost vypnutí obrazovky mám přímo v TV : MenuObraz Obrazovka →zap./vyp.

Další možnost je použít spořič Black :
[attachment=1196]
diky moc. V jakem repozitari jsi nasel ten sporic BLACK?
Řekl bych, že spořič "Black" je součástí základní instalace. Osobně používám druhý spořič "Dim", kde si obrazovku mohu ztmavit "procentuálně" dle svého.
Problem je ale v tom ze na DVD kde je jen hudba je vetsinou nejaky obraz (treba playlist) a on to bere jako video a sporic se samozrejmne nespusti
V tom případě mě napadá varianta hudební DVD převést na běžný formát MP3 nebo RPi propojit zvukově přímo s domácím kinem....
Taky někdy vypínám obraz na TV při spuštěném pouze zvuku. U Samsungu trochu moc kliků na ovládání. Další varianta je, že na DO je tlačítko P.MODE a tam cyklicky 4x přepnu předpřipravené nastavení (Standardní, Přirozeně, Film, Dynamický). Na jedné z těch možností lze parametry např. zatlumit. Jak u plazmy ale neznám a ani nevím, jak máš propojená zařízení RPi3-DVD-TV-Domácí kino.
ANO i na plasme to jde proklikat (taky to tak delam) protoze nic jineho mne nezbyva. Bohuzel nikde na TV jsem nenasel vypnuti obrazu. Jen stahnu vse (jas, kontrast i barvy) 
TV mam Panasonic TQFF135 vse propojene pres YAMAHU RXJ-475 HDMI do TV
Sic nic takového neřeším ač jsem také 100% "plasmista" , ale nešlo by třeba něco upravit v CEC ? Konkrétně v Kodi / Systém / Vstupní Zařízení / Periférie / CEC Adapter ?
Možná blbost, ale "Akce při přepnutí na jiný zdroj" nastavit na "žádné" a při následném přehrávání DVD klipu prostě přepnout na jiný zdroj kde laborovat dále buď s jakoby neexistujícím  zařízením (černá obrazovka) nebo nějakou formou vypnutí ... možná plácám hlouposti tak se dopředu omlouvám ....  8
Nemohu otestovat, mám HTPC řízeno přes makra dálkového ovladače Harmony One, kdy po zmáčknutí symbolu na LCD DO dojde k postupnému zapínání či vypínání všech potřebných komponent od HTPC přes receiver až po jednotlivé vstupy na TV/receiveru, nastavení hlasitosti a přednastavené činnosti na Kodi (sekce Film, seriál, TV nebo Hudba atd.).