XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: TVcom.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Vytvořil jsem doplněk pro sledování streamu z TVcom.cz. Využívám dostupná data, ale je potřeba počítat s tím, že jejich kvalita občas pokulhává (prázné kategorie, streamy, které nejdou přehrát apod.).

V Nastavení lze ve Výběru sportů a soutěží v kontextovém menu případně hromadně skrýt celé sporty nebo soutěže. Stejně tak lze v kontextovém menu vybrat, jaké sporty se mají zobrazovat na úvodní obrazovce, pokud vás zajímají jen konkrétní sporty, které jsou standardně v Další sporty.


v1.0.0 (29.3.2022)
- první verze
Ahoj, díky za fajn doplněk, který už využívám na androidu, ted bude patrně dostupný i na Kodi. Jen je mi záhadou, jak si jej od tebe stáhnu. Na Tvůj odkaz nelze prokliknout ke stažení. Děkuji. 6

EDIT: už jsem si ho dohledal na Tvém účtu na GitHub. Děkuji.
: Doplněk není nutné stahovat, je dostupný normálně v XBMC-Kodi.cz. Doporučuju ho nainstalovat z něj, aby se automaticky aktualizoval.
Ahoj, to mě nenapadlo. Díky za nápovědu. Hezký den
V repozitáři je nová verze 1.0.1. Funguje v ní filtrování v Dnes (v původní verzi se zobrazovaly všechny přenosy, teď jen vybrané sporty nebo soutěže. Dál jsem implementoval kešování stahováných dat, takže se výrazně omezí dotazy na servery TVcom.cz.